Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så oprandt dagen for årets tur på Buresø efter de stribede røvere. Der var 6 deltagere fordelt i 3 både; Vinding og Boysen, Peter og Foged og i den sidste Jonas og undertegnede.
Trods lidt forvirring om starttidspunktet kom vi i gang og alle startede med spin, det lykkedes snart Peter og Foged at få et par stykker i båden med Peters på 570 g. som den største. Vi andre roede rundt på diverse banker og kastede lidt på må og få uden det store held.
Jonas præsterede dog at lande turens suverænt mindste aborre på 30 g. flot taget på en Mepps str. 5, ikke mindre end 2 af krogene havde den i munden.
Der var ikke den store aktivitet at spore, lidt aktion blev det dog til da Jonas fik en 1/2 kgs. fisk til at hugge på en popper, først gik den fejl af agnen og lige efter tog den agnen nede fra og i bedste amerikanske bass-stil gik den hovedrystende helt fri af vandet, den slap desværre og det var efterhånden ved at blive en kedelig affære.
Det var efterhånden tid til at finde det hemmelige våben frem; Måløv-ormene, gravet allerede om fredagen 2 dage før konkurrencen.
Der blev kastet anker på den nærmeste banke og ormene blev sat ud på ca. 4-5 meters dybde. 10 minutter senere var flåddet væk og efter et hurtigt tilslag og efterfølgende fight måtte dagens indtil videre største på 730 g. overgive sig og personlig rekord var i hus til undertegnede.
Der blev hurtigt landet en del aborrer på min konto og da Jonas også skiftede til orm kunne jeg vel forvente lidt konkurrence fra min bådmakker. Desværre viste det sig at tigerormene fra den lokale grejpusher i Ballerup langt fra var lige så tiltrækkende som mine lokale orm fra Måløv. Trods det at flåddene lå med 1 meters afstand og krogen placeret i samme dybde, blev Jonas´ totalt ignoret lige bort set fra en brasen (1150 g.) der overfaldt ormen og var med inde at vende ved båden. Gentleman som jeg er, tilbød jeg selvfølgelig Jonas at suplere sin egen ormebeholdning med nogle af mine, men det var blevet en principsag, der skulle fanges aborrer på tigerorm, det lykkedes langt om længe og efterhånden havde vi fyldt pænt med fisk i dammen, det havde de andre både selvfølgelig set og pludselig mindede det mest af alt om bulefiskeri på Øresund med 3 både liggende oven i hinanden. Det generede dog hverken Jonas eller jeg, så vi fortsatte med at fange aborrer til en vis irritation i Præsidentbåden, der denne dag trak en nulbon. En halv time før slut nappede Jonas dagens største med en aborre på 760 g. sølle 30 g. mere end min vinderfisk, dog alt i alt en god dag med følgende resultat:

1: Jonas 7 point (største fisk)
2: Johnny 6 Point (næststørste + flest)
3: Peter 4 point
4: Foged 3 point
5: Boysen 1 point
6: Vinding 1 point

Pointfordelingen gør sidste tur nervepirrende spændende med flere mulige vindere.

Knæk og bræk derude
JohnnyTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne