Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Mads og jeg har satset på karper de seneste 2 weekender.

Sidste weekend lå vi ved 2 forskellige nordsjællandske søer, hvor vi begge blankede totalt.

Denne weekend var tilbragte vi sammen i jagten på en efterårskarpe. Vi havde i 2 uger op til turen fodret jævnt, så vi havde store forhåbninger , da vi ankom fredag aften.

Fredag havde jeg 2 gange forsigtige lyde fra bidmelderen. Første gang nåede jeg ikke ud til mine stænger, før bibberiet ophørte, og jeg besluttede derfor at "lade den ligge". Ca. halvanden time senere var der igen gang i den. Jeg "spurtede" ud til stængerne, og da det stadig bibbede forsigtigt, gav jeg et hårdt tilslag...... desværre også så hårdt, at jeg høvlede stang og line op i nogle udhængende træer - krise!
Det gik dog hurtigt op for mig, at jeg ikke havde kroget andet end grøde, hvorfor jeg kunne koncentrere mig om at befri min line fra træet. I forbindelse med denne aktion lykkedes det mig, at lukke en god sjat vand ind i mine waders, så det var ikke just med opad vendte mundvige, at jeg agnede op på ny, og kastede blindt ud i mørket....
Natten forløb uden videre forstyrrelser.

Lørdag dag og nat bød desværre heller ikke på det store. Eneste bud havde jeg, men igen forblev det ved enkelte bib - sikkert brasen.
Mads havde tilsyneladende ikke læst mit forslag til mobil-pose, og han valgte lørdag aften, at teste sin mobiltelefons evner som u-båd.... Mens han lagde et takel ud, gled telefonen ud af lommen og dykkede ned i hullet som opsamler vand i båden... - Den virkede ikke længere :-)

Vi drog hjemad søndag middag - tilsammen 8 overnatninger rigere, uden fisk!

Vi overgiver os aldrig!
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne