Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

I midten af august stod årets medetur for skud.

Søndag henad 12 tiden mødtes Flemming, Peter, Vinding og undertegnet ved søens bred.

Det var lunt i vejret med en svag vind = fine forhold til vores lille medekonkurrence.
Pladserne blev valgt ud - Flemming valgte at sætte sig lidt afsides men ikke længere væk end vi sagtens kunne se hinanden.

Peter, Vinding og jeg valgte en større plads, hvor der var god plads til alle 3.

Der skulle ikke gå lang tid før de første skaller havde indfundet sig på pladsen. Maddikernes kraftige duft fik hurtig skallerne til hugge så der gik ikke mange minutter før de første fisk lå i keepnettet. Peter og Vinding var lidt mere tilbageholdende med fisk på krogen. Skallerne var tilsyneladende ikke helt så vilde med majs som de var med maddikerne - så de to herrer var ikke sen til også at få sat nogen af de livlige "sataner" på.

Efter en 1 times fiskeri kom dagens spændingsklimaks. En større fisk havde nappet min krogagn og en god fight kunne begynde. Der gik nogle få minutter før vi så fisken første gang. Mens fighten stod på diskuteret vi frem og tilbage om det var en skælkarpe eller en karusse. Peter kunne kort tid efter lande fisken for mig. Det viste sig at være en fin lille skælkarpe på 1,050 kg.

Timerne gik og fiskeriet på vores plads døde lidt ud - måske var det varmen der havde fået dem til at smutte. Flemming derimod var rimelig konstant og fangede med jævne mellemrum stadig skaller.

Da klokken blev 4 blev keepnetne taget op og vi fik vejede vores respektive fangster.

Peter træk det korteste strå med 575 g. Vinding fik 950 g. Flemmings mange skaller vejede 1975 g og jeg fik alt i alt 4600 g (det skulle senere vise sig at være ny klubrekord for 4 timers medefiskeri)

Da alle fiskene var blevet genudsat tog Flemming og Vinding hjemad. Peter og jeg valgte at sidde en time ekstra og nyde det gode vejr. Det fik vi dog ikke det store ud af for fiskene var åbenbart smuttet andensteds. Så ved 5 tiden pakkede vi sammen og drog hjemover...

Men en rigtig hyggelig tur hvor alle fik fisk - håber vi får en ny medetur næste år.

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne