Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Efter en weekend-familietur til Jylland uden medbragt fiskestang satsede jeg på en opfølger på sidste uges tur i Isefjorden:

Lokation 1:
Ankom kl. 6, men da det stadig var ualmindelig mørkt startede jeg lige med en kop kaffe i bilen. Omkring 6.30 var jeg i vandet og klar og efter en time var der flex.
Fisken tog blinket ca. 25 m. ude og opførte sig egentlig eksemplarisk, ingen luftture men en masse rul og efter få minutter røg den i nettet og var klar til ordentlig beskuelse; 50 cm. og 1300 g. så det blev en beholder.
På stedet er der utrolig meget afrevet ålegræs der forstyrrer fiskeriet i den grad at kun 1 ud af 4 kast kommer helt ind uden græs. Det blev jeg efter en times tid så træt af at jeg kørte videre til næste spot.

Lokation 2:
Kører ind på pladsen omkring kl. 10 for lige at give stedet en times tid.
Allerede efter et kvarter er der fisk, en undermåler (ca. 35 cm) kommer med ind og bliver released ved stangspidsen. Så sker der ikke noget i et pænt stykke tid og ligesom jeg faktisk er ved at blive klar til at stoppe for i dag opfører mit blink sig meget underligt. Da det er ca 10 m fra stangspidsen bliver det pludseligt en smule tungt og kører til den ene side, jeg løfter stangen og en fisk på den pæne side af 2 kg. begynder hysterisk at rulle i overfladen, det varer selvfølgelig kun få sekunder før den ta´r flugten og jeg må ærgre mig over ikke at være mere vågen.
Inden for det næste kvarter er der igen fisk, endnu en undermåler er med inde og få en rystetur ved stangspidsen og i kastet efter er der en følger der 2 gange hugger brutalt på blinket uden dog at vise sig.

En fornem morgen i fjorden var nået til en ende og jeg vendte snuden hjemad omkring kl 12, samtidig med at solen kiggede frem for første gang.

Som en lille info kan jeg berette at alle fisk huggede på 14-18g sølvpil i sort/rød og lysebrun.

K&B
Johnny
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne