Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Lørdag kl 12 stod vi klar ved Kronborg.

Johnny og Michael, som er en fælles ven, havde været til julefrokost aftenen/natten før, så der sad stadig "noget i kroppen" på de to, og der var en generel skepsis blandt os, angående den hårde vind og om den, kombineret med gårsdagens bedrifter, ville få indflydelse på dagens tur.

Vi riggede stængerne med 300 g pirke og makrelforfang, og så tøffede vi afsted med det gode skib "Arresø".

Efter ca 20-25 min. fiskeri blev Michael ramt af søsyge, så ham så vi ikke mere til resten af turen. Surt show for vores uheldige kriger. Han nåede dog at fange ca. 15 sild.

I løbet af dagen fangede Johnny og undertegnede ca 60-70 sild tilsammen, 2 hvillinger ( meget små) og så var jeg så heldig at rende med både 1. og 2. præmien med 2 torsk på 1,8 kg og en på kiloet. Denne sejr skal dog sættes i relief til en overordentlig sløj dag for de torske-hungrende. Sammenlagt fangede 15-18 fiskere 4 torsk til indvejning.Det spolerer dog ikke min glæde over 500 kr til at snolde for i Ballerup Fiskemagasin + 3 gavekort til en rematch med Johnny og Michael på Sundet.

God jul- og lad det blive en fiske(h)jul..lidt dårlig humor skal der være plads til i denne måned, hvor alle er glade og SKAL være gode ved hinanden- husk det nu:-)

På vegne af Rokker Vinding

Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne