Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

6 Rokkere - Johnny, Foged, Jonas, Vinding, Peter og Boysen - var i weekenden på havørredtur til Møn.

Efter en nat med kraftigt islag og rigelige mænder sne frygtede vi køreturen en anelse. Vejene var dog nogenlunde, og vi ankom lørdag omkring kl. 11.30
Forholdene var ikke just optimale, idet det blæste temmelig godt fra øst/nordøst, og temperaturen var under frysepunktet.
Fiskes der skulle der dog, så efter et hurtigt kig på kortet valgte vi at satse omkring Hårbølle havn.

Dårligt var de første blink og fluer i vandet før Foged havde bud efter blinket, og efter en kort fight lå en fin målsørred i nettet. God start!

Optimismen fik en tak opad, og strækket blev grundigt gennemfisket.
Efter halvanden times fiskeri havde ingen haft den mindste kontakt, hvorfor Weberen blev hentet og snart efter bredte en duft af pølser sig over stranden.
Om det var vejrforholdene eller duften af varme pøller som lokkede, må stå hen i det uvisse, men snart efter indfandt en fluefisker fra Ringsted sig.
Efter en pølse og lidt snak frem og tilbage, hjalp "den flinke fisker" med et gruppebillede - Stor tak!!
Resten af dagen bød ikke på flere fisk, hvilket dog ikke kunne tage brodden af en lang og hyggelig aften i Peters forældres sommerhus. Iøvrigt en rigtig knaldhytte som vi helt sikkert vender tilbage til.

Søndag havde vinden lagt sig en anelse, men var stadig slem, og temperaturen var under frysepunktet. Vi satte derfor kurs mod Bogø, hvor historien fra dagen før stort set gentog sig.... efter få minutters fiskeri havde Vinding bud efter den vanlige favorit - Kobberbassen. Desværre røg krogholdet kort efter, men fiskene var der!
Umiddelbart efter så Jonas en fisk vende helt ude i kastet, men mere blev det ikke til.
Foged fik sig undervejs en ven.... en sæl fulgte ham langs kysten. Næsten uanset hvor langt han spadserede langs kysten, dukkede det lille hovede konstant op af vandet - Hyggeligt, men en anelse frustrerende :-)

Efter et par timers affiskning af strækket uden gevinst besluttede vi igen at prøve gårsdagens stræk.
Mens grillstarteren gjorde arbejdet på stranden tæppebombede vi med diverse blink og fluer, men intet virkede.

Efter endnu et overdådigt måltid ved grillen gav vi strækket endnu et ryk, men heller ikke denne gang var der flex, og da det var ninjakoldt forsvandt modet inden længe, så turen blev derfor afblæst omkring kl. 15.30.

En super fed weekend - desværre med for få fisk.

Hug og hygge.
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne