Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Hej alle,

Har modtaget følgende fra Martin Lundqvist:

Havde en fridag og havde fået blod på tanden efter en god beskrivelse af Johnny, efter hans møde med Køge Bugt, nærmere betegnet omkring Strøby.

Kørte hjemmefra efter kaffen var brygget og landede ved første spot ca. 9:45. Mens jeg stod og gjorde klar, kom en lokal fisker op med hængemugle over der ikke var sket noget idag og de sidste par dage, og ville tage til Stevns.

Da jeg var klar nærmede jeg mig vandet og så der gik yderlige to andre tomhændede fiskere op...."hmm mere plads til mig, men er der fisk??", tænkte jeg.
Som sagt et nyt sted, så det var bare at komme igang, så gik ud ligeså hurtigt jeg kunne. På pladsen var der 3 andre længere oppe ad kysten samt en fisker på land med sin kaffe i hånden.

Der gik 20 min og ca 30-40 meter ude gik en 2+ helt frit af vandet. Den fik bly efter sig....og jeg tænkte at de andre fiskere der var stukket af kunne lære det:) men den livlige grønlænder ville ikke lege med mig.

Der skulle gå yderlige 20 min før jeg skulle mærke liv i enden af linen...der var én der havde fundet min 18g grøn/sølv Kinetic Salty wobler interessant. En ok fight begyndte, dog uden spring og udløb, men rimelig
tung, så jeg vidste den holdt målet, og kort efter blev en 1kg flot havørred nettet, også var det ellers (iflg. Johnny) død ved kølle.

Dagen bød ikke på mere, men en god tur på det nye sted, og ikke sidste gang jeg sætter mine fødder der, kunne godt tænkes der blev en tur i Påsken.

knæk og bræk til jer alle

MartinTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne