Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag morgen d. 23 april kl 08 var Flemming Foged og undertegnede en tur på Sundet i en fin jolle med læskærm fra Nivå havn.

Det hele startede dog noget trist, idet nogle vandaler havde nuppet beslagene til downriggerne. Simpelthen til grin og fuldstændig meningsløst- ØV!

Dette skulle ikke stoppe os, så vi måtte udelukkende forsøge os med dipsyer og paravaner i stedet for, så vi kunne fiske på dybt vand og forhåbentligt få fiskene i tale. Så med fuld tank, GPS og ekkoloddet indstillet på "bip når der er fisk" tøffede vi derudaf.

Vi forsøgte os med at trække blink og wobblere efter båden uden held i et par timer.

Derefter gik turen mod nogle "hotspots" som Flemming havde fundet på nettet, lige syn for Hven - og samtidig gik vi nu målrettet efter torsk.

Det viste sig at være en helt fortrinlig disposition, for de efterfølgende timer var der virkelig flex på vores klinger. Det skal lige siges at det er temmelig meget sjovere at fange torsk på let grej, fremfor det tunge pirkegrej.

Jeg havde min 9 fods stang og et lille søhjul til min rådighed og det kan nok være der var flex, da jeg snuppede en 4,1 kilos basse fra 20 m dybde.

Turen gav 14 torsk fordelt over 4 til Flemming med den største på 3,3 kg og jeg selv nappede 10 stk på en go gammel Jensen 60 grams pirk med sildeforfang ( som i øvrigt kan anbefales- også selv om der ikke er sild, idet det glitrer endnu mere end pirken alene)

Alt i alt var det to meget glade og trætte fiskere, der anløb Nivå havn ved 17 tiden.

Flexede klinger fra Foged og VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne