Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Mandag d. 1 maj var jeg en tur på Bastrup sø med min kammerat Daniel.
Vi lagde ud kl. ca 14.30 med at fiske efter skaller..... Det plejer ikke være det store problem, men da klokken rundede 17 havde vi kun 2 stk. i dammen, og vi besluttede derfor at rigge om for at satse på dørgning med woblere.

Daniels fiskekuffert er leveringsdygtig i stort set alle legendariske woblere, mens jeg selv havde medbragt et yderst sparsomt arsenal af frække agn.
Grundet den øvrige "trafik" på søen, lagde vi ud med at trække langs nordsiden af søen.
Efter en del spas og mere seriøs fiskedebat, nåede vi østenden uden at have haft et eneste hug... kort inden vi vendte skuden, flexede min ene stang dog, og jeg kunne kort efter lande dagens første gedde - en bette en omkring 1 kg.

Vi trak videre langs den sydlige bred, men havde ikke den store succes, før vi omsider fandt et område hvor skallerne konstant sprang i overfladen, og gigantiske stimer viste sig på loddet.
Som på kommando flexede 2 af 4 stænger, og snart efter havde yderligere 2 gedder været en tur omkring båden.
den sidste times tid blev spenderet i samme område, og ved mørkets frembrud kunne dagens resultat opgøres til 1 gedde og 2 skaller til Daniel samt 4 gedder til undertegnede.
Dagens største vejede 2.7 kg.

D. 3 maj spinnefiskede jeg knap en time i nogle af mine yndlingsmoser...
Gedderne her er ikke særlig store, og da moserne er meget lavvandede, var jeg meget spændt på om isvinteren havde gjort en ende på alt liv....

Straks da jeg ankom, spottede jeg en forholdsvis stor yngelstime, og mine værste bekymringer var væk som dug for solen!

Som sagt fiskede jeg knap en time, og fangede ialt 3 gedder og en enkelt aborre - ingen blev vejet, men alle var omkring kiloet.

Hug og hygge
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne