Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

De seneste par sæsoner har Peter, Mads, Schwalm, Jonas, Jan, Vinding og undertegnede været på geddeweekend i marts... Desværre måtte denne geddeweekend i år aflyses pgr. af is, og arrangementet var derfor rykket til weekenden 5-7 maj.
Desværre medførte denne flytning afbud fra Jan, Peter og Mads, hvorfor vi kun var 4 mand.....

Vi lagde ud med at fange skaller fredag eftermiddag - Dette projekt var programsat til at vare højst et par timer, men for at gøre en lang historie kort, kæmpede vi med skallerne i rigtig mange timer, og da diverse indkøb til weekenden skulle klares, blev det ikke til geddefiskeri denne dag.

Lørdag var vi efter en del startvanskeligheder (manglende åregaffel, knækket åre m.m.) 2 både på vandet omkring middagstid.
Der blæste en kraftig vind fra øst, hvilket besværliggjorde fiskeriet en del. Samtidig var sigtbarheden i vandet ikke særlig god, men trods disse dårlige betingelser var optimismen i top!
Efter ca. 4-5 timers koncenteret fiskeri var der kun landet 2 pindegedder, og stemningen var efterhånden dalet en anelse, så vi besluttede at vende snuderne mod kødgryderne.
Nogle timer senere var vi igen klar med stængerne. Denne gang var det dog ikke gedderne som stod for skud, derimod var medestængerne rigget til med henblik på lidt lettere medefiskeri. Vi fiskede ca. 2 timers tid, og fangede godt med grå/rud-skaller og enkelte brasen - dog ingen specielt store.

Søndag valgte Schwalm at køre hjem da hytten var pakket, mens vi andre gav fiskeriet endnu et rush.
Vi kæmpede igen mod en hård østenvind i 6-7 timer, og desværre igen med et pauvert resultat - 5 gedder op til 2.9 kg....

Alt i alt en hyggelig weekend, som dog skuffede en del rent fangstmæssigt.

På gensyn næste år.
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne