Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Lørdag d. 17-06 kl. ca. 22 mødtes 4 friske Rokkere - Mads, Peter, Foged og undertegnede - ved Mørdrupgård, klar som aldrig før til at se den store slange i øjnene.

Som sædvanlig fik vi stille og roligt rigget til, mens diverse mere eller mindre klassiske røverhistorier blev fortalt/genfortalt.

Inden længe indtog vi bådene - Peter og Flemming i den ene og Mads og jeg i den anden - og kursen blev sat mod søens østlige ende.

Vi ankrede op med ca 200 meter mellem bådene, og snart var 4 tackler pr. båd i vandet.
Fra begge både fodrede vi med "lækre" åle-snacks.... Peter og Foged havde medbragt en ganske klam masse bestående af blendet sild blandet med lakseolie, mens Mads og jeg satsede på en foderblanding tilsat leverstimuli, lakse/makrel-olie, og en ganske ildelugtende sense appeal.....

Timerne sneg sig afsted, og der skete mildest talt ikke en hat i nogle af jollerne. Da klokken nærmede sig 00.30 hev Foged og Peter ankeret, og forsøgte sig tættere på sivene. Efter yderligere en halv time fulgte vores båd trop.

Kort efter at vi igen fiskede effektivt, kom der ud af mørket ugengivelige lyde fra båd 1. Det viste sig at være Foged, som havde fanget en lille gedde omkring 1 kg. på spin!
Dårligt var gedden retur i søen, før der igen var flex hos Foged. Hvad der skete ude i mørket er ikke helt til at sige, men glæden over fangsten var ikke til at tage fejl af - fighten resulterede i en brasen på 2.250 kg, hvilket både var ny klubrekord og PR. for Foged.

Resten af natten forløb uden den store aktivitet. Nattens sidste fisk blev en flot gråskalle til undertegnede, dog taget på en stang som ikke deltog i konkurrencen...

Vi vender tilbage med friske agn til næste tur.
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne