Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Onsdag den 5. juli havde én support x-team, én prospect og én rokker, med Johnny som primus motor, sat hinanden stævne på Hellerup Havn med det formål, at tage en aften på Sundet for at dunke torsk.

Turen startede klokken ca. 16 hvor vi bordede Ralph Andersen's Champion Explorer med 115 Johnson heste på hækken (det gik pænt hurtigt!). Efter nogen indledende manøvrer strøg vi ud på Sundet og indfandt os på pladsen. Der var stort set torsk over det hele, og det varede ikke længe før vi alle stod med fuld flex på de lette stænger, og flåede torsk ind over lønningen.

Det var ikke store fisk, de største på omkring 4 kg, men når sådan et par stykker knalder (og jeg mener knalder(!), der var ikke de store betænkeligheder at spore) på pirk og ophænger på én gang, synes jeg der er nok at se til. Det var god sjov.

Fiskeriet var bedst først på aftenen, og da det stille og roligt døde ud, begav vi os hjem ad ved 20.30 tiden. Men vi havde nu heller ikke noget at klage over; i vores 2 beholdere havde vi 46 torsk, og undervejs havde vi smidt nogenlunde samme antal retur.

Vel i havn, grovrensede vi udbyttet og fordelte rovet. Personligt havde jeg 13 kilo fisk med hjem, Johnny og Martin ca. det samme.

Hjemme stod den på filéttering; jeg blev færdig ved 01.30 tiden, og lige præcis dér sang min seng et par lokkende arier. Jeg var ikke svær at lokke....

Tak for en god tur Ralph.

Martin og Johnny - vi ses på søndag.

Fuld flex til alle
PeterTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne