Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag 16. juli oprandt endelig dagen for Øresundsdysten med de flotte præmier. 3 rokkere; Jan, Peter og Kasper, 2 prospects; Flemming og undertegnede samt support x-team Martin Lundqvist var fra start fordelt i 3 både. Deværre fik vi aldrig liv i den 3. motor så der måtte omfordeles.

Dette indebar at Team Myrholmen blev samlet i SU-jollen med Martin L. som dæksdreng og Flemming rykkede over til Trollingkongen & Co. i Fiskerings-jollen med påmonterede downriggere, og omkring kl 8.30, en go´ times tid forsinket, stævnede vi ud af Vedbæk Havn i det mest fantastiske sommervejr.

Der blev for begge bådes vedkommende lagt ud med en omgang trolling/dørgning på Lous Flak (fortrød helt at jeg havde frarådet Kasper at binde en dipsy str. 1 på hans 4-delte Watermark spinnestang, ville gerne have set den flexet ud i 8 stykker ;o) hehe), efter en lille times tid uden nogen form for kontakt i det 20 grader varme vand gik Team Myrholmen på jagt efter sommertorsk på det lidt dybere vand omkring Hven.

Der skulle ikke gå lang tid på det nye hot-spot før der var kontakt, de første par drev gav dog kun torsk lige over målet, men pludselig fandt vi buler med rigtig gode torsk i. De næste 2 timer fik vi omkring 75-100 torsk fra 2 til knap 5 kg. Virkeligt morsomt fiskeri med let grej, og flere gange stod vi alle 3 med flexede klinger hvor stangspidsen blev trukket helt under vandet.
I mellemtiden blev der stadig trollet på Flakket af Trollingkongen & Co., hvilket gav nogle småtorsk og en enkelt hornfisk.

Omkring middagstid blev snudet vendt mod Hven og vel fremme blev frokosten tilberedt på den medbragte babyweber for derefter at blive indtaget i høj solskin med største velbehag.

Efter frokosten mente Jan at vi var havnet på en nudist-strand og snart som han havde smidt klunset stod Kasper der med sit kamera, hmmm!!! Lur mig om ikke det var ham der tjente 10K på Andreas "hooters" i den berømte billedserie fra Nordsjælland vist i Se & Hør forrige uge.

Nå, men tilbage til fiskeriet, efter badning af Team Myrholmen var det igen tid til lidt torskedunk, så vi sejlede ud på spottet fra om formiddagen, i midlertid virkede det som om fiskene var mere spredt, idet vi stadig kunne finde dem, men ikke lige så nemt som tidligere. Det blev dog til nogle stykker og igen blev størstedelen genudsat, ialt havde vi nok 15 fisk med hjem, så selv om vi fangede mange fisk er langt de fleste af dem stadig derude. Hos Trollingkongen gik det knap så godt med at finde torskene, det blev dog til nogle mindre eksemplarer med en 3 kgs til Kasper som den største.

Hen på eftermiddagen flyttede vi nogle kilometer sydpå til lidt dybere vand, men der var heller ikke den store gevinst så snuden blev vendt mod Vedbæk. I den sidste time derindaf trollede vi igen i håbet om, at en sølvblank ville lade sig friste. Det skete ikke og vel i havn omkring kl. 17.30 kunne vi gøre dagens fangster op.

Jan fik dagens største torsk på 4,65 kg, hvilket udløste et gavekort til Ballerup Fiskemagasin på 200,-

Martin fik dagens trøstpræmie, et gavekort på 100,- også til Ballerup Fiskemagasin, for at have mistet mest grej på turen.

Flemming fik flest arter med en hornfisk, torsk og en skrubbe(taget lige uden for Vedbæk på dagens sidste drev), dette gav den sponserede præmie fra Ballerup Fiskemagasin; en dejlig filetkniv og et lille plaster på såret over brillerne der tog flugten ud i Øresunds salte bølger, en skam han ikke fangede en masse torsk til at bruge kniven på, haha!!!

Endnu en rigtig dejlig dag på Øresund i hyggeligt selskab var slut og hjemme omkring kl. 19.30 stod den på rengøring og filettering af fangsten. Jeg kan vist godt afsløre, at det var nogle meget trætte rokkere og andet godtfolk der lagde sig i kassen den søndag aften.

Sommerferie i 2 uger til undertegnede fra fredag, så hvis nogen af jer skal afsted og gerne vil ha´ selskab, så smid mig en mail, sms eller et kald.

K&B og go´ sommer til alle
JohnnyTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne