Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Havde booket su-båden i vedbæk søndag, i håb om at genopleve de seneste succeser. I båden befandt sig min bror Casper, en ven Thomas og undertegnede. Alle tre med godt håb ovenpå mine seneste store ture på sundet.

Det nyindkøbte ekkolod fra Jonas virkede helt perfekt, motoren startede i første træk og grejet var vel plejet, også var det jo ellers bare med at komme ud til en masse sommertorsk.
Dog manglede der én ting, som jeg vidste ville gøre det svært at finde bulerne igen og igen...har nemlig ikke fået investeret i en GBS endnu, men det kommer:)

Vi kom godt fra havn og inden længe mens stængerne blev gjordt klar, sejlede vi over første bule...men det var lavt vand og sikkert en masse små torsk.
Kort tid efter kom endnu en, og der blev hevet nogle pæne stykker op, ml. 1,5-3kg, så der var nogle keepere i blandt. Denne bule gik der noget tid med.

Turen gik derefter videre nærmere Ven, men det skulle vise sig at torskene og makralerne var svære at finde. Efter længe søgen fandt vi endelig to buler igen. Der blev endnu engang hevet nogle stykker op af samme størelse, men mistede hutigt bulen, og kunne ikke finde den igen.

Turen gik op og ned af Ven uden held hvorefter på dybere vand sydvest for ven på 30-40m vand, men intet heller. Så gik turen hjemad forbi Ven, men endnu engang ingenting...:(

Men en fin dag på sundet med spejlblankt vand og god temperatur og nogle ok fisk, dog ikke så mange som håbet...
Meeeeen en ting er sikkert, det er ikke sidste gang i år jeg drager afsted efter dem...

hygge...vh support x-team MartinTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne