Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så kom vi til den traditionsrige aborretur på Buresø. Og som vanligt er det en tur der trækker, så i år var vi hele 7 mand der trodsede vejrguderne. Og lad det være sagt med samme, det regnede, og regnede, og lynede, og regnede.
Konkurrencen skulle starte kl. 15 så i bedste Rokkestil mødtes vi ved bådene på slaget, og så skulle der jo lige rigges til, fortælles røverhistorier, prales og svines til. Og da vores ærede præsident ikke var dukket op var han jo et oplagt emne.

Vi fik fordelt os i bådene, Johnny og Jonas var først på vandet, Jan stak til søs kort efter, og mens Peter og jeg selv var ved at klargøre båden dukkede vores kære præsident og Vinding sørme op. Vi kom alle afsted og vanen tro mødtes vi omkring "skomageren". Jan valgte dog at slæbe en værgeløs skalle rundt ved næsen i det meste af søen.
Ved "skomageren" blev stemningen hurtigt høj. Johnny "Madfisker" var jo ikke tilfreds med størrelsen på fiskene da de ikke passede til stegepanden. Peter har jo lidt dialekt der altid er god for en parodi. Kække Jan sejlede forbi med diverse tilråb. Og det gode skib "kogeren" med Boysen og Vinding valgte jo samme taktik som sidste år, jo færre fisk, des flere øl. Og som linselus fik jeg jo også et par skud for min optræden i diverse magasiner.

Men vi fik da alle fisk. Jeg tror de fleste blev taget på orm omkring "skomageren". Det blev da også til en brasen til Jonas, og en gedde til Peter på omkring 1,5 kg.
Og alt i alt blev det vist til omkring 50 aborre inden vi gik i land ved 21 tiden.
Det giver følgende point:

Foged 670 gr. = 7 point
Johnny 650 gr. = 5 "
Jonas 540 gr. = 5 " ( 1 for flest )
Jan 440 gr. = 3 "
Boysen 350 gr. = 2 "
Peter 330 gr. = 1 "
Vinding 20 cm = 1 "

En rigtig hyggelig og meget våd tur.

K & B
Foged

Ps. Husk småbådsturen den 23 sep.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne