Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Havde haft ferie hele sidste uge pga. flytteri, og var pga. god opførelse blevet lovet at komme afsted med grejet. Weekenden blev derfor sat af til dette, men da vejret var som det var, med stiv kuling, ville jeg ikke trodse kysterne, men derimod tage en tur i søerne. Her er der dog tale om søer som de fleste rokkermedlemer holder sig langt fra, nemlig put&take søer. Lørdag var lidt presset, så forsøgte mig med en tur til den nærliggende Poppelsø. Ikke den sjoveste oplevelse fordi søen har den størrelse den har, men det blev til en enkelt på kiloet og en mistet.

Søndag var der endnu engang udgangstilladelse, og da vinden fortat var meget hård, ville jeg i sø igen, dog i en med mere udfordring. Så her faldt valget på Nivå fiskepark, som min bror og jeg har fisket tynd for år tilbage, så det var da lidt pudsigt at komme tilbage hertil.
Efter små 20 min kom der lidt pilleri ved min jig med et efterfølgende godt hug, og en god fight startede, og op kom der en 4,1 kg. flot regnbueørred. Lidt senere fangede min siddemakker en magen til. 1 time senere mistede jeg en på mindst samme størrelse. Så en ganske fin tur.
Jeg tager hatten af for denne sø, da deres fisk er utrolig flotte, dvs. lange, slanke og i rigtig god form.

Se billedet hvis det frister på www.nivaafiskepark.dk når ejeren har lagt det ind på siden over md. fangster.

Knæk og bræk derude
MartinTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne