Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Den forgangne weekend har jeg været på gedde sats i det jyske. DMI lovede godt nok 10-12m/s fra syd begge dage, så det var med en del skepsis jeg drog af sted fredag eftermiddag.
Jeg havde arrangeret logi hos min svigerfar som bor i det midtjyske, det var nemt og ikke mindst billigt.

Grejet var i løbet af ugen blevet top trimmet og agn situationen perfekt – nu manglede jeg bare at gedderne var i hugget.

Lørdag bød på masser af regn og 10m/s vind fra syd, ikke lige det mest fede!! Jeg havde på forhånd udset mig nogle banker jeg ville affiske, så kursen blev sat. Fiskeriet forløb ganske fint, og vinden var faktisk ikke noget problem. I løbet af formiddagen fik jeg 4 gedder i båden, der i blandt 2 flotte efterårs madammer på 9,75kg og 9,25kg – en udmærket double.
Vinden friskede op hen over middag, så jeg søgte ly under skoven. Her havde jeg flere hug, men kun en fisk fulgte med op i båden – 6,2kg som blev dagens sidste.

Søndag var vinden desværre drejet og tiltaget i styrke, så fiskeriet på min ”favorit” banke var udelukket. Faktisk kunne jeg kun fiske i den ene ende af søen, og desværre var det den kedelige ende, uden skrænter eller banker. Jeg fik en del hug og havde også flere fisk løftet fra bunden, men de var (sikkert) alle små og røg alle hurtigt af igen. Jeg kunne ikke kroge dem ordentligt, sikkert pga. størrelsen på mine agn fisk. Søndag forløb derfor fangstløs…øv.

Det blev trods alt en fin weekend, ikke just pga. mængden af fisk, men 2 +9kg gedder på 2 timers fiskeri er sku´ dejligt.

K&B
JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne