Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Sidste år på denne tid var de fleste af søerne begyndt at lukke til.

Heldigvis har vi i år noget varmere vejr, hvilke vi søfiskere nyder godt af. Så Wolff og jeg var på vandet i dag efter nogle gedder.

Til vores store ærgelse kom vi lidt sent af sted så inden båd og diverse udstyr var klar til fisketuren var klokken passeret de 12 stykker.

Vi havde ikke fisket mere end 5 min. før vi fik lokaliseret nogle springende skaller langs en skrænt. Wolff forsøgte sig med spinnefiskeri med en gummifrø og allerede i 2 eller 3 kast var der hug på "dyret" - dog uden af fisken blev kroget. Desværre for Thomas kunne gedden ikke stå for at min skalle da den langsomt drev indover samme område. Jeg fik hurtig givet modhug og efter en god fight kunne vi lande dagens første fisk på ca. 4 kg. Sådan fortsatte fiskeriet de næste 20 min. med at Thomas lokkede gedderne til med sin kunstagn uden at kroge fiskene og kort efter var der så hug på mine flådfisket skaller. Inden for samme område nappede jeg 3 fisk.

Vi sejlede derefter lidt nord på og her fik Wolff lidt revanche. På sin store jig lykkes det ham at kroge dagens første fisk - dog kun en pind men trods alt lidt aktion.

Det gode fiskeri fortsatte "dagen" (læs: det varede kun til kl. 16 så var det ret mørkt) igennem. Det lykkes os på små 4 timer at få 9 fisk i båden samt miste 2-3 stykker. Så vi var bestemt godt tilfreds. Desværre var der ingen rigtig med størrelse på - de to største var lige under 5 kg.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne