Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Weekenden den 21-22. april blev der for første gang i historien afholdt en officiel ”weekend klubtur” efter havørreder. Peter ”Trollingkongen” Rasmussen havde lånt forældrenes sommerhus i det sydsjællandske som dannede rammen om et særdeles vellykket arrangement (mange tak for lån).

Lørdag:
Foged, Vinding, Boyzone, trollingkongen og Fahlgren indfandt sig på adressen fredag aften. Fulde af forventninger lagde vi store planer om en tidlig afgang lørdag morgen – dette gik desværre i vasken pga. ”for mange FUR øl/for meget morgen sløvhed”. Vi havde en lidt for hyggelig fredag aften og kom først af sted ved 9-10tiden.
Vi kørte i samlet flok til første topplads, og stormede ned mod vandet. Boyzone mente at han ville camouflere sig lidt, og skvattede i en mudderpøl – stor morskab!!!. Desværre var der ikke meget at grine over mht. fiskeriet. Pladsen virkede ikke interessant og bundforholdene bar præg af at man udelukkende skulle satse på trækkende fisk. Foged og Fahlgren smed derfor hurtigt håndklædet i ringen og besluttede sig for at finde en anden plads. De tre andre blev i området og fortsatte fiskeriet, men forgæves.

Lundkvist og Johnny som efterhånden var ved at indfinde sig, aftalte at mødes med Foged og Fahlgren på en plads som Johnny var blevet anbefalet. Denne plads var meget mere indbydende - masser af sten rev, store områder med tang, dybe huller – det lugtede af salmo trutta. Der skulle heller ikke gå længe for Fahlgren hev den første fisk på land, og som om det ikke var nok landede (jeg) ganske kort efter endnu en..!

Vi aftalte at mødes ved sommerhuset ved 16-17tiden for at spise fælles aftensmad, samt afholde den ekstraordinære generalforsamling. Som sagt, så gjort – Prospekt Johnny blev forfremmet til Medlem Johnny og der blev endda også plads til et spil kroket. Herefter splittede vi os i 2 hold og drog af sted for at snuppe aften fiskeriet.

Vinding, Boyzone og Trollingkongen valgte en ny plads, som denne gang kastede fisk af til holdet. Alle 3 fik fiske mellem 46-50 cm og havde kontakt til endnu flere. De resterende 4 mand kørte tilbage til den plads fra der var blevet fisket på ved middagstid. Her var Fahlgren så heldig at fange 3 ørreder mere og den ny forfremmede Johnny fejrede titlen ved også at fange en ørred.

Dagen blev afsluttet med nogle bajer, løgn historier og en aftale om at stå op kl.04:30

Søndag:
Ja, vi kom faktisk op kl.04:30 og de fleste af os kørte faktisk tilbage til de pladser vi havde fisket om aftenen, Johnny og Lundkvist forsøgte sig dog med en ny plads – dog uden fiskelykke. Trollingkongen fik en flot fisk på 52 cm, og Fahlgren var endnu engang heldig og indkasserede 2 fisk. Jeg vil som fodnote indskyde at det var en usædvanlig smuk morgen, som absolut var værd at stå så tidligt op efter, også selv om man ikke fik fisk.
Vi mødtes tilbage i sommerhuset kl.10 til fælles morgenmad samt rengøring. Herefter splittede vi endnu engang op i 2 hold og drog af sted. Nogle ville allerede vende snuden hjemover ved 14 tiden medens andre havde planlagt at blive noget længere.

Begge grupper valgte denne gang helt nye og uprøvede pladser. Vinding, Boyzone og Trollingkongen, kørte ud til en ordentlig omgang sandstrand,, øvøvøv!!,,,,, som selvfølgelig ikke gav en skid. De andre kørte til en meget velkendt plads i håbet om at der ikke var så mange andre på pladsen. Heldet var med dem og pladsen lå øde hen!!
Johnny og Lundkvist gik til den ene side, Foged og Fahlgren den anden. Johnny og Lundkvist observerede jagende fisk på et rev med tobis på flugt i vand overfladen og her lykkedes det omsider Lundkvist at komme på ”tavlen” med en fisk på 1,7kg. Johnny markerede sig også med en 45cm blank trutta. Foged var gået på langfart og var kun at spotte i horisonten, men da han ved 14:20tiden kom tilbage var det med en havørred og en hornfisk i bæltet. Glæden var ikke til at skjule, idet han havde landet havørreden 5 min før lukketid. Fahlgren havde været heldig at placere sig det rigtige sted igen, og havde landet 3 ørreder op til 1,725kg.
Foged blev lidt fristet af, at der var gang i Fahlgrens plads, og lod sig hurtigt overtale til lige at give den 10 kast mere. Medens Foged og Fahlgren atter begynder fiskeriet kommer Boyzone (som netop var ankommet til pladsen) samt Johnny og Lundkvist omkring hjørnet. Foged får pludselig fast fisk, hvilket de 3 bemærker, og endnu bedre, så får Fahlgren også fast fisk 10 sek. senere – dvs. Foged og Fahlgren står med et dobbelt hug med de 3 andre står som tilskuere. De vælter selvfølgelig (overdrivelse fremmer forståelsen) ud i vandet og Boyzone kroger næsten øjeblikkeligt en fisk – fedt!!! Vinden er dog ved at tage til, og fiskeriet dør lige så hurtigt som det begyndte. Lundkvist, Johnny, Foged og Fahlgren drager hjemover ved 15tiden, medens Boyzone fisker videre og lander endnu en fisk.

Status blev 23 ørreder, og 20 af dem over målet.

Samlet set en fin succes, men uden Jan havde det set knap så fint ud - Han nappede nemlig alene 12 af ørrederne!
Boysen landede desuden en fin torsk på 1,270 kg, og da det var den første i klubbens historie, gled den ind som ny klubrekord!

Pointene fordeles sådan:
Fahlgren: 8 point - 1,725kg samt flest fisk.
Boysen: 5 point
Trollingkongen: 4 point
Johnny: 3 point
Vinding: 2 point
Foged: 1 point


Rygende fiskehjul
JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne