Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Efter endnu en nulbon fredag nat var jeg ved at være godt trængende efter noget fiskelugt på nallerne. Spørgsmålet var blot, hvor pokker tager man hen, når man er på randen af kollaps?
Valget faldt på en lille hul ikke langt fra den hjemlige idyl, hvor jeg på rygteplan havde hørt om nogle vægtige madammer, hvilket var lige hvad jeg havde lyst til....

Jeg ankom i bagende sol først på eftermiddagen, og havde ikke specielt travlt med at få taklerne i vandet. Grejet blev efterladt i bilen, og de næste par timer listede jeg rundt iført hat og polbriller, og forsøgte at spotte eventuelle karper.

På trods af en rimelig ihærdig indsats, var det eneste jeg så en mindre flok koi karper op til ca. 2-3 kilo i en lavvandet vig, og noget som med lidt god vilje kunne minde om en karpehvirvel langs nogle siv.

Sidst på eftermiddagen beslutter jeg mig for en plads, hvorfra der kan fiskes til et par spændende snags. Efter det hele er på plads, og jeg har fået lidt at spise, ligger jeg og hygger med en pils og en god bog. Lidt efter kl. 21 skriger den ene bidmelder, og jeg kaster mig snarrådigt over den - Fast fisk!
Fisken har taget 2 fodermajs fisket på min "bonusstang" (en 1,75 lbs. Daiwa stang), så på det lette grej bliver det en noget heftig fight, som jeg dog efter 5-10 min. kan trække mig sejrrigt ud af. Årets første karpe over 5 kg er en realitet, idet den trækker vægten ned på 7.250 kg - super comeback efter en svær sæsonstart!

Resten af aftenen sker der ikke mere, og omkring midnat går jeg i posen. Da jeg vågner om morgenen har det været en ganske stille og begivenhedsløs nat, og da solen igen så småt er begyndt at bage, vælger jeg at pakke sammen. Midt i "flytterode" er der igen run på en af mine stænger. Denne fisk fighter ikke nær så vildt, og jeg bedømmer den ud fra fighten til at være noget mindre end den anden. Da den hænger i slyngen, viser det sig dog at jeg har taget grumme meget fejl - denne spejler vejer nemlig 8.850 kg.

Glad og veltilfreds stævner jeg hjemad, mens jeg allerede har næste tur i støbeskeen.

Hug og hygge
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne