Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

I weekenden 2-4 juni blev første afdeling af NS48´s karpemesterskab afviklet.
Oprindeligt skulle vi have været en tur til Svebølle, men da det ikke kunne lade sig gøre, faldt valget på Hakkemosen ved Tåstrup.

Vi ankom fredag omkring kl. 18 og måtte desværre konstatere, at der nærmest var booket helt op ved søen. Med en lidt intermistisk tilgang til sagerne, lykkedes det dog at finde plads til alle 6 deltagere, og godt 1 time senere var alle mand på vej til deres respektive pladser.

Jeg selv fik en plads længst væk fra bilerne, så det krævede en god portion kræfter og en hel del sved, før jeg var på plads i min camp, og jeg fik da også først tacklerne i vandet henad kl. 22.
Træt ovenpå "den lange rejse" havde jeg dårligt overskue til at knappe en pilsner op, og omkring midnat begyndte jeg at tælle får.
Biiiiiib...... Jeg fløj ud af posen, og gav resolut tilslag. Bremsen skreg som svar på det ustoppelige udløb. På grund af nogle nærliggende snags lagde jeg fra start hårdt pres på fisken, og der gik ikke længe før den viste sig i overfladen. Lidt ærgelig over udsigten til en lille karpe tog jeg det mere afslappet. Noget nonchalant fandt jeg netten frem og havde faktisk allerede tankerne oppe i soveposen igen. Det gik dog hverken værre eller bedre, end at jeg snart efter havde fået filtret nettet ind i min ene swinger, og pludselig var det meget mere spændende end det havde behøvet at være.
Mens fisken blev ved med at tage små udløb, kæmpede jeg en brav kamp med at få nettet fri. Til sidst lykkedes det, og snart efter lå karpen i nettet, hvor jeg hurtigt kunne konstatere, at det ikke var en 4 kilos som jeg først havde troet, men derimod en spejlkarpe op mod 10 kg.
Karpen kom i slyngen og blev vejet til 9,250 kg - fin start på konkurrencen!

Resten af weekenden forløb uden karper, men rundt om søen blev der trods alt fanget adskillige brasen op til godt 1 kg, 1 suder på små 2 kg og 2 ål på 0.9 og 0.6 kg.

Søndag blev jeg derfor (fortjent?) hyldet som vinder af konkurrencen.

Hug og hygge
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne