Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag morgen ved 5 tiden sejlede den fine SU Kegnæs jolle fra vedbæk havn afsted med to rokkere - Johnny og undertegnet.

Johnny havde sat mig i stævne efter lidt torsk og hvis vi var heldige en ørred.

Det var utrolig flot vejr da vi lige så stille tøffede ud af havnen. Kun ganske små bølgeskulp og så skinnede solen som aldrig før.

Den første time gik med at afprøve lidt trolling på lavere vand efter horn og ørred. Vand temp. var hele 17 grader.
Da da ikke skete det store valgte vi at tage på cruise efter nogen torsk. Vi sejlede og sejlede og sejlede uden at se noget som helst på loddet. Det tegnede sig faktisk til at blive lidt af en skodtur.

Men da vi havde brugt nogen timer på ikke at fange noget tilsmilede heldet os lidt. Nær Ven fandt vi endelig nogle mindre stakke af torsk samlet over bundet. Og vups !så var det nærmest det nemmeste fiskeri i verden. Det næste stykke tid løb vi ind i et hæderlidt fiskeri med flere gode stegetorsk op til små 4 kg som det største.

Efterfølgende viste Johnny sine gode evner som chefkok og fik hurtigt rensede torskene og smidt dem i sin medbragt fryseboks med tilhørende fryseelementer(ja der var styr på sagerne). Det kostede dog et mindre snit i tommelfingeren - så vi var lige en tur i havn på Ven efter et plaster til den stærk forblødte mand. Vi fandt et plaster og fik indkøbt lidt godter til båden - 2 stk kurv med pølse (pølse og brød) - mums !!
Mens vi har i havn begyndte det at blæse en smule op for syd og der drev tunge skyer indover. Vi valgte derfor at begynde den lange sejltur (gps'en sagde 9 km til vedbæk havn)vest over.

Knap 1 km fra Vedbæk havn røg vi ind i et gedin gang regn/haglvejr. I starten grinede vi lidt af det sindsyge regnvejr - men da vi nærmede os havnen slog regnen over i mindre haglkugler som slog satens hårdt når de ramte håndfladen - så var det pludselig ikke så morsomt længere.

Nå men vi kom i havn godt våde, men fint tilfredse med resultatet.

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne