Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

At jeg denne tidlige morgen i slutningen af juni skulle sidde med en spejlkarpe på hele 19,3 kg, tror jeg aldrig jeg havde regnet med.

Min bror og jeg havde brugt ugen på at afprøve lykken i nogle forskellige søer uden det store held indtil denne dag.

Lidt i seks denne morgen gav bidemelderen to enkelte bib, min bror var allerede oppe mens jeg stadig lå og blundede på bedchairen. Jeg overvejede lidt situationen (liggende) men brormands lidt nervøse stemmeføring gjorde at jeg hurtig kom på fødderne og fik sat et bund solidt tilslag ind. Der var ingen tvivl – jeg havde kroget en fisk – men hvilken én?

Fighten var nærmest en historie i sig selv så enden blev at karpen kom i nettet – men det var først da jeg skulle bære fisken ud af vandet og op på afkrogsningsmåtten jeg blev klar over fiskens store størrelse. Jeg skød den til at veje et stykke over 15 kg og fandt hurtig min 20 kg Salter vægt frem. Vægten gik resolut i bund, men efter nogen få sekunder trak fjederen sig en smule tilbage og stoppede ved hele 19,3 gode danske kilo. Jeg var ikke helt sikker på om det passede så vi afprøvede også Mads´s vægt bare for at være sikker og der var ingen tvivl. Den stoppede præcis samme sted.

Vi var en smule ”groggy” over situationen så jeg valgte at sacke fisken et kort øjeblik så vi begge lige kunne tage en slapper og finde kameraet frem.

Efterfølgende fik min bror taget nogle fine billeder af den flotte fisk og vi kunne uden problemer genudsætte den meget flotte og store fisk.

Så hvis der var nogen der tidlig denne morgen gik forbi søens brinker og så en mand stå og lave nogle små moves (som en anden Bruce Willis i the last boyscout) så er det bestemt ikke utænkeligt.

Tacklet bestod af et 3 oz. Semi-fikseret bolt-rig med 25 ibs ultrakort krogtafs med to hjemmelavede synker boilies. Fisken blev fanget over et stort bælte af dåsemajs tilsat et par håndfulde boilies.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne