Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Det var dagen efter Skt. Hans, søndag den 24. juni.

2. runde af Rokkernes klubmesterskab skulle fyres af med en medetur ved Strødam Engsø - konceptet var klart: 1 stang pr. mand, og så mange fisk i sækken som muligt på 4 timer.

Uvanen tro mødte vi talstærkt op: 8 mand i form af Boysen, Schwalm, Wolff, Mads, Foged, Johnny, Jonas og Peter, stod klar ved dammens bredder klokken 14.

Ja, altså det vil sige, at Boysen lige skulle have de sædvanlige kørselsvejledninger over telefonen og ankom rutinemæssigt en halv time for sent, og Johnny havde været på Furesøen om natten sammen med Martin, skulle lige gnide søvnen ud af øjnene, og ankom ca. 1 time efter start. Uden regntøj - men solen skinnede også på det tidspunkt.

Der blev rigget til med flåd- eller bundtackler, maddiker, orm, majs blev sat på krogene og det var herefter hovedsageligt brasen fra kiloet og nedefter, der blev halet ind. Enkelte skaller blev det også til, Mads fik en rimte (lidt underligt sted at støde på sådan en fætter) på 1,4 kilo - ny klubrekord og jeg fik en suder på 2 kg rent, min første, så der var dømt PR og tilmed klubrekord.

Godt halvvejs inde i konkurrencen trak det op med tordenbyger, og en af dem besluttede sig for af parkere lige hen over os, og sendte en lind strøm af vand ned til os. Det blev for meget for Johnny, der lidt efter begav sig hjemad i sine sandaler og shorts, mens vi andre trak i regntøjet og enkelte slog parasollerne op. Der kom faktisk en del vand - vandet i dammen begyndte at stige (dog nok ikke kun p.g.a. dén byge) og alt omkring os var vådt og Roskilde Festival-agtigt, hvis man lige så bort fra fiskestængerne. Det regnede stort set indtil vi sluttede klokken 18, vi vejede poserne, suderen og rimten, pakkede sammen og sjokkede op til bilerne. Der var helt sikkert en del brasen der kunne have fået en plads på klubrekordlisten, og helt sikkert en ny PR til undertegnede, men vi gad simpelthen ikke bruge tid på det lige dér. Det var for vådt.

Resultaterne blev som følger:

Jonas: 13,00 kg / Wolff: 12,00 kg / Foged: 6,00 kg / Peter: 5,9 kg / Mads: 4,9 kg / Johnny: 2,7 kg / Schwalm: 2 aborrer og Boysen: 0 kg - det vil sige ingen fisk til præsidenten! En præstation i sig selv....

Vi ses derude
/Peter

P.S.: Jeg forventer at de øvrige deltagere uploader et par billeder fra turen de følgende dage.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne