Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Lørdag kl 0500 stod Rokker Jensen, support X Lundqvist og Rokker Vinding klar ved Nordkysten. En smuk morgen med alt godt fra vejr-posen.
Første stop gav ikke andet end store bølger og våde klude, så der gik ikke lang tid før, der blev indkaldt til rådslagning.

Næste stop - efter en lille afstikker - bød på helt andre mere lovende forhold. Let vind fra syd- sydøst og små bølger og et fint stræk med blæretang og masser af tanglopper og liv i vandet. Det måtte give noget!!

BIIIIIP, BIIIIIIP - lød det pludselig fra P-pladsen. Min bilalarm var startet og jeg spænede op for at se, hvad der var sket. Heldigvis var det falsk alarm, så jeg traskede tilbage til vandet.

Jensen og Lundqvist havde ikke mærket det store, da der pludselig kom liv i Jensens kæp - ind kom der en fjæsing på 20 cm. Ny art på samvittigheden, men ikke en gudsbenådet fighter!! Jensen hev en mere af slagsen.
Efterfølgende fik jeg også en ny art på fluen. En giftig satan, som man i den grad skal have respekt for!!

Jeg stod og hyggesludrede med Jensen, da der pludselig kom liv i fluekæppen, det var vist en hidsig fjæsing;-) og op af vandet sprang en ½ meters havørred med kobberbassen godt plantet i kæften.
Så kom der gang i blodomløbet, og en fin fight endte med, at Jensen behændigt nettede dyret til mig. 1,2 kg og 52 cm. Morgenen var fuldendt, og ved 8.30 tiden pakkede vi sammen og forlod pladsen.

Keep it stiff
Rokker Vinding
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne