Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Først beklager jeg den forsinkede fangstrapport, der har været lidt at se til i ugen.

Lørdag den 22. september var datoen for årets fjerde runde i Rokkernes mesterskabsdyst, en medetur efter sudere. Michael var blevet udnævnt til turleder, da Jonas skulle til fødselsdagsfest, og Michael havde med kyndig hånd valgt Utterslev Mose og satte os stævne dér til suder-bonanza. Tiden var 17.00, Johnny med datter, Foged, Boysen og undertegnede parkerede bilerne (Michael kørte som sædvanligt forkert og ankom lettere forsinket), slæbte grejet ned til pladserne, sendte nogen svinere afsted til hinanden henover kanalen, riggede til, agnede op, søsatte krogene, tændte bidmelderne og så kunne roen indfinde sig.............................og det blev den ved med indtil til kl. ca. 20.00, hvor Johnny trillede hjem med et træt barn ....................... og roen sænkede sig atter ......................................... ............................................... zzzzzz .......................................

Kl. 23.00 pakkede vi grejet sammen, og med et velvalgt: "Fårk dig, Utterslev" smuttede vi op til bilerne og kørte hjemad. Michael blev efterfølgende guidet ud af byen i en slags "Kongens efterfølger" - gæt hvem der var kongen?

Ja, det var en meget stille tur, bortset fra den sædvanlig snakken frem og tilbage. Der blev nappet lidt skaller inden solnedgang, den største vejede 120 gram og blev fanget af undertegnede, hvilket vil sige at jeg nu indtager de 2 første pladser på klubbens rekordliste over all time greatest rudskaller.

Vi ses
RudskallekongenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne