Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Med Peter Sommers nyeste hit i bilradioen spandt Astraen udover de sjællandske landeveje. Bagagerummet var fyldt til bristepunktet med tønder til opbevaring af skaller i størrelse gravhund.

Ved min side var Wolff. Vi var begge kommet lidt for tidlig op, men lysten til endelig at komme ud og fiske var stor selvom klokken var lidt over 4 denne morgen. Foran os lå 2 fulde fiskedag. Det hjalp selvfølgelige lidt ekstra på humøret at vi lige fik en morgenbailey til at starte på.

Da vi endelig var fremme ved vores udsete lokation gik det hurtigt med at få rigget båd, stænger og alt klar. Der var en lidt sydgående lun vind - så det var bare med at komme i gang.

Der skulle kun gå små 20 min. før vi første gang oplevede lidt aktivitet fra geddernes side. Desværre fejltimede gedden sit angreb så skallen kunne ånde lettet op derefter.

I løbet af dagen oplevede vi flere gange af de noget sløve gedder angreb agnfiskene, men ofte med det resultat at de ikke kunne fange den tiltænkte agnfisk. Vi fik dog gjort lidt ved den sløje start for i løbet af dagen lykkes det os at lande 4 fine fisk mellem 5,5 og en kort fed madamme på 9,2 kg som toppen. Derudover blev det til 5-6 mindre fisk på et par kilo.

Det resterende fiskeri blev ikke noget at skrive om. Gedderne var tydeligvis rimelig tæt på at gå på leg så det var svært at få dem til at hugge. Turens mest exceptionelle fangst var da Vinding, som også deltog på turen, på egen hånd fangede en flot gedde på 8,85 kg på en hjemmebundet flashflue på en klasse 6 fluestang.
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne