Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Som Hr Hansen afslørede i sin rapport var der god flex på klingerne forrige weekend.

Lørdag aften sad jeg ved fluestikket og bandt en hjemmegjort flash kreation godt akkompagneret af en solid Irish Coffee. Gad vide om sådan en fyr kunne give noget??

Søndag formiddag skulle fluen "vandes" og kastes ud foran de glubske rovfisk.
Rugbrødsmotoren gav fart til jollen, og da jeg nåede sivskoven kastede jeg anker. Fluen blev lagt lige ved udkanten af sivene og jeg hev ind igen og igen, men uden held. Jollen flød videre og et nyt spot blev afprøvet, stadig ingen reaktion.
Så forsøgte jeg mig med dørgemetoden. Let og elefant med fluestangen mellem benene og årene i vandet skulle jeg holde tungen mere end lige i munden.

Pludselig var der liv i kæppen - 2 hidsige ryk og jeg fik hurtigt stangen under kontrol. Jeg var ikke i tvivl om at der var fast fisk og jeg synes ikke at fluestangen på noget tidspunkt i "karrieren" har været tungere.
Efter 10-12 min med godt med adrenalin i kroppen og gode råd fra de inkarnerede geddedrenge, som havde nærmet sig i løbet af fighten, blev nettet (tak for lån) sænket ned i vandet. Kalorius viste sig at være en ordentlig træstamme på næsten en meter. Det kan man da kalde en forrygende start på den nye metier.

Årets første PR og vægten landede på 8,88 kg -
Tak for en mindeværdig fight og på gensyn;-)Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne