Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Boysen, Foged, Jimmi (gæst) og undertegnede gæstede Donse dam lørdag aften til årets anden klubtur.

Foged og Boysen lagde hårdt ud med at teste hvor hurtigt man kunne få en alujolle til at rotere 360 grader.

Jimmi og jeg fandt os hurtigt et udvalgt spot og placerede den lette alubåd så den nogenlunde kunne holdes i ro.

Der skulle ikke gå mere end en halv time før de første suder indfandt sig på fiskepladsen. Store områder med små fine suderbobler piplede op på overfladen, hvilke indikerede at flere fisk var i området.

I den intense jagt på føde fik en af søens suder fat i min krogagn. Sekunder efter tilslaget var fisken allerede et godt stykke inde i åkanderne. Heldigvis cuttede min nye 0,18 line åkanderne som sytråd, så efter få minutters intens fight lå turens første suder i nettet. En fin hanfisk på 2,2 kg.

Vi fortsatte med stor tiltro til fiskeriet. Jimmi fik den næste time 2 rigtige flotte fisk på henholdsvis 2,875 og 3 kg. Jeg fik en enkelt mulighed mere men desværre blev min str. 10 krog rettet ud og fiskene smuttede uden at betale regningen.

Fra Boysen og Foged side var der meget stille. Foged havde et par gange nogen suderlignende hug, men det blev desværre ikke til noget.

Ved 12 tiden sejlede vi begge ind. Johnny og nabo var i løbet af aftenen også gæster ved søen, men eftersigende var der ingen gevinst til dem.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne