Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

For andet år i træk var de brave Rokkere (6 stk. Boysen, Lillebror, Hr. Fur, Vinding, Peter og undertegnet) taget til Strødam engsø på årets medetur.

Efter sidste års fangstmæssige tilfredsstillende resultater var der i år lagt op til at alle skulle fange mange fisk. Lad os slå fast med det samme at sådan kom det ikke til at gå.

Foged (alias Fur) og team Astra var mødt til start en time før tid for lige at lokalisere nogen gode pladser, og gøre gearet klar til klokken 12.

Inden fiskeriets start slog vi terningkast om pladserne og alt efter antallet af øjne på terningen fik man tildelt en plads derefter.

Ved konkurrencen start var halvdelen af dagens hold endnu ikke mødt op. Vinding havde lige fået et nyt kompas der skulle testes i et nærliggende sommerhusområde og derfor blev nogen minutter forsinket. Boysen, Peter og Peters søn Birk kom også til direktør tid, men var lovlig undskyldt pga. den lange transport.

De 4 timer forløb rimelig langsomt og kedeligt. Der var ikke den store aktivitet på nogen af pladserne. Undertegnede oplevede lidt aktion den første time, hvor det lykkes at fange 10 små blandede Rud- og Gråskaller. Dagens højdepunkt var en Rimte på 210 g, som fandt vej til nettet.

Peter, Foged og Boysen havde hver især held til at lokke et par enkelte skaller til at hugge. Lillebror og Vinding var knap så heldige og måtte trække en nulbon.

Kl. 16 sluttede konkurrencen og dagens fangster blev gjort op. Samlede vægt: Foged 100 g, Peter 180 g, Boysen 270 g og Jonas 1160 g. Et yderst sørgeligt resultat. Til gengæld fik alle en god tan til de kommende strandture.

God sommer
Jonas

Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne