Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Igen i år var klubben samlet på Buresø til den årlige aborredyst. Fremmødte var Vinding, Schwalm, Foged, Wolff, Mini hansen, Præsi og undertegnet. Alle nød vi i bedste Bajertørst stil(ja nogen mere end andre) en kølig pilsner og en skarp inden konkurrencen blev skudt i gang.

Fordelingen af bådene blev:
Båd 1 Mads, Thomas og jeg
Båd 2 Foged og Boysen
Båd 3 Vinding og Schwalm.

Som de andre år valgte vi alle til at starte med det samme "hot"spot. Det skulle også vise sig, at være en god ide for aborrene var i hugget fra 1. min (ihvertfald hos båd 1). Få minutter inde i konkurrencen lykkes det mig at fange miniaborre nr.3, men ligesom jeg skulle til at trække fisken mod overfladen blev fisken taget af en tungere fisk. 2 minutter varede showet før gedden slap grebet i min "aborresushi" til stor morskab fra båd 3. Lettere frustreret over min mistede fisk satte jeg hurtig et stor skeblink for enden af linen og få minutter efter sidder gedden på igen. Men igen vindes kampen af fisken og jeg kan stå tilbage med en lidt flad fornemmelse.

Efter de mislykkes forsøg på at få gedden i båden skifter Wolff og jeg taktik og går over til ormebadning og flåd. Det viser sig at være super effektivt, hvis man vil fange mange fisk. Til gengæld er 99 % af fiskene under 100 g. Men efter flere timer får jeg endelig kroget en fisk med noget størrelse på. Fisken kæmper godt men må efter kort tid give op overfor overmagten. I båden kan vi veje en flot buresøaborre på hele 960 g, hvilke er den største aborre jeg har fået på søen.


I båd 2 er der de første par timer på søen ikke den store fangstmæssige aktivitet på trods af en effektiv gang dørge fiskeri med skaller. Først da de vender tilbage til udgangspunktet begynder de at fange fisk. Efter en del timers seriøst fiskeri lykkes det Foged at fange turens 2 største fisk på 600 g. Boysen får aldrig skallerne til at virke og må tage til takke med nogen mindre aborre taget på spinnegrej (fra Innovative - mon ikke??!!).

Schwalm (alias mr. spin) og Vinding fanger dagen igennem stabilt med fisk dog uden at komme i nærheden af båd 1. Schwalm fanger opad af dagen en pæn 400 g aborre som bliver bådens største.

Status: Over 100 aborre kom op i bådene, men kun 2 over 500 g hvilke var lidt tyndt i forhold til tidligere år.

Pointmæssigt var det (igen) en god dag for kassereren. Største fisk og flest fisk (over 60 aborre). Foged, Schwalm, Wolff og Mads indtager de efterfølgende pladser.

Tak for en god tur gutter - måske er det snart tid til at prøve et nyt aborrevand i klubregi?

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne