Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Der var en begrænset tilmelding til dagens konkurrence, og af samme årssag blev undertegnede support-x-team ringede op kl 09.00 samme dag, vel og mærket dagen der på efter min brors polterabend, så man var jo lidt krøllet i hovedet.

Afsted kom vi og Jensen lavede samlet pick up på sin adresse, hvor Vinding og jeg stod klar til afgang.

Vi ankom til Tuel sø og ca. ½ time senere var alle mand mødt op, Jensen, Vinding, Boysen og jeg selv.
De to både der kom i brug blev delt op med team Boysen og Vinding og vi to andre i den anden. Dog burde det havde været Boysen alene mod Garderne:o)

Bådene blev gjort klar, og vi alle startede med at trolle nogle woblere. Vi mødte nogle (givet vis lokale fiskere) der havde nappet 4 sandarter med jigs.

Bådene fik kontakt igen efter ca. 2 timers fiskeri. Boysen og Vinding havde fået en gedde hver på 1½-2kg ved trolling, hvor Jensen havde fået en og haft en række hug på jigs. Jeg selv havde ligesom Jensen haft et par hug.

Resten af turen gik med jigs da vi vurderede at det var det der gav mest. Der var masser af fisk på bunden, så hvert sekund var spændende.

Tiden gik og alle (undtagen mig selv) sad og trippede for at få et rovdyr i båden, så man kunne høste en masse point til den samlede konkurrence. Jensen og jeg sejlede til et sted, hvor Jensen havde læst, at det altid kunne redde dagen.

......I kan nu undre jer over, hvorfor det er mr. support-x-team der skriver rapporten for turen.

PRÆCIS, kl 18 (1 time før slut) for jeg et forsigtigt hug, og lidt senere ligger der en fin 1,33 kg. sandart i båden.
Dagen sluttede stille og roligt, og der blev ikke fangede flere...så kan i medlemmer sku lære det, at blive slået af the under dogs;o)

Dagens fangst blev fordelt således:
Boysen 1 gedde
Vinding 1 gedde
Jensen 1 gedde
Martin 1 sandart
(pointene kan I selv fordele)

Alt i alt en super dag hvor vejret var med os, og alle kunne gå hjem med en fangst mere på cv'et (dog er der fortsat nogle der ikke har en sandart på, nævner ingen navne, hehe)

K&B derude
MartinTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne