Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Igen i år har jeg fået mulighed for at komme et par gange med Jens til Maribo sø.

Efter længere tids planlægning, finpudsning af tackler, tilrigning af stænger og hvad dertil hører, var dagen for første tur omsider kommet, og tirsdag nat rullede vi sydover.

Efter en forholdsvis problemfri klargøring af båden, kom vi på vandet omkring kl. 8, og motoren fik fuld skrald mod dagens første hotspot.

Til at starte med gik fiskeriet en anelse trægt, men efter en halv times tid nappede Jens dagens første. Det var dog en pind, hvilket var meget fint, da start vanskelligheder med Jens´ nye kamera derfor ikke blev specielt kostbare.

Over de næste par timer fik vi en god håndfuld gedder, som alle sammen var over pindstadiet - dvs. 3,5-ca 5 kg.
Omkring kl. 11 søsætter jeg en - for mit fuldt belastede 40 gr. flåd - pænt stor skalle. Flådet dykker konstant, og jeg er så småt ved at droppe projektet, da Jens pludselig har bid.
For at undgå kæmpe kludder griber jeg stangen med den balstyriske skalle, for i det mindste at fratage den muligheden for at krydse samtlige liner.
Da jeg får stangen i hånden er min første tanke, at det allerede er gået galt. Jeg spinner roligt ind, og opdager til min store fornøjelse, at jeg også har fisk.
Jens får hurtigt sig fisk til båden, mens der er noget mere spræl i min. Da den nærmer sig båden, bliver jeg en anelse skuffet over størrelsen, og skyder den til omkring 6-7 kg. Vi får den i båden til fotosession og vejning, og kan hurtigt konstatere, at den er ganske fed og kompakt, og vejningen viser da også 9 kg. rent - omsider ny pr.!

Efter denne fisk skifter vi over til at fiske jerkbait, hvilket vi havde stor succes med sidste år.
Lad det være sagt med det samme - det gav ikke en rygende fis..... Dagens sidste 4 timer gav kun en enkelt pind til mig taget på spin, og da dagen sluttede kl. 16.30 var vi en anelse modløse. Samlet resultat var dog 8 gedder med de 6 over 3.5 kg, så det var ok, selvom forventningerne nok havde været noget højere.

Om nogle uger er vi klar igen, og det er gedderne forhåbentlig også :-)

Hug og hygge
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne