Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

En hel dag med fiskestangen i hånden stod for døren, og forventningerne var ikke blevet mindre efter Johnny og Jan’s tour de force sidste weekend.

Den bebudede vindretning og –styrke passede dårligt, jeg startede med at sove over mig, og kom 2½ time for sent af sted, dagen igennem havde jeg problemer med både line og hjul og jeg mistede 2 endegrejer – jeg ramte ikke ligefrem dagen.

Ved Pomlerende var der kridt i vandet indtil 2-3 km ud fra kysten, så det gad jeg ikke engang prøve, selvom et par fyre jeg mødte der, havde taget et par stykker op til halvandet kilo. Kursen blev sat mod sydkysten, men med en hård vind lige i masken, en rimelig kraftig strøm på tværs af kysten og godt med drivende snask i vandet umuliggjorde det praktisk fiskeri, så det blev droppet efter nogen få kast.

Jeg ville have bare lidt flex, så kursen blev sat mod Noret og geddegrejet fundet frem. Her blev det til en gedde i samme størrelse som den jeg fik forleden, omkring 2 kg, ja, det kunne faktisk godt ha’ været den samme fisk. Dagens succesmæssige højdepunkt var nået, så jeg kørte ud og checkede Ulvshale – men her var der kun sand og kridt i vandet; ikke værd at prøve.

Jeg endte dagen ved Bogø, hvor jeg fiskede et stræk igennem, der er velkendt af Rokkerne. Fine forhold, ingen fisk – men dog en zebra. Jep.

Tak for alt, farvel….
PeterTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne