Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Torsdag den 30 april havde 3 kollegaer - Allan, Jesper, Michael og undertegnet - udset til en fyraftens/nat og morgentur.
Vi ankom på den valgte destination ved 18 tiden, og gik straks i gang.. med at knappe en fyraftenspils op, og lade hyggen indfinde sig:-)
Temperaturen var behagelig ca 14 c og vinden let-jævn fra skiftende retninger.

Vi fordelte os på strækket og forsøgte os med spinnestængerne. Trompetsildene havde indtaget vandet omkring os, og var sultne, men ingen blev halet i land.
Efter et par timers fiskeri, skete der noget langt mere spændende.

Jeg havde sat en bornholmer-gennemløber (rød/sort) for enden, og pludselig var der bud efter den.
Den stærke fisk tog et gevaldigt udløb på små 30 meter.Jeg måtte advare naboen om, at nu var der en stor fisk i området, som han absolut ikke skulle komme i karambolage med!

Showet fortsatte med at den sprang helt fri af vandet og for at sætte trumf på, skete det i forgrunden af den store orange solnedgang. Sikke et syn!
Fisken blev landet - og tak til Michael for assistance og nålen gik i bund ved 2,7 kilo. Super fisk.

Fiskeriet fortsatte, og mine kollegaer holdt sig ikke tilbage. Michael noteredes for en flot 1 kilos fisk, mens Allan fik sin første havørred nogensinde lige på målet. Stort tillykke herfra.

Jesper fik også en fin målsfisk, så da vi gik i seng eller rettere "gik i bil" ved 1 tiden, havde alle fået havørred på krogen.

Jeg valgte efter bitter erfaring at pakke min fisk LANGT ned i tasken, mens Michael valgte "posemodellen" og lod fisken ligge heri, på stranden til åbent skue for folk og fæ. Jeg havde fortalt om den glubske havørred-begærende ræv fra Møn, men han tog chancen.

Da vi fik øjne ved 3 tiden, var Michaels pose blevet bragt 10 meter væk, og her kunne man se at en ræv/mink/andet med kirurgisk præcision havde lavet et fint hul i posen og snuppet fisken. Så fik den lov at indgå i det naturlige kredsløb, lød bemærkningen fra Michael.
Hurtigt tog han revanche, og i løbet af morgenen havde han nappet endnu en 1 kilos fisk samt 2 andre lige på målet.

Jesper fik også endnu en fisk på målet, og efter solens frembrud begyndte de grønbenede at melde deres ankomst.
Jeg snuppede 6 stk med hjem til grillen, og vi pakkede sammen ved 10 tiden.

Alt i alt en super tur med de nye fiske-kollegaer.

Keep it stiff:-)
Rokker VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne