Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

6 nattefriske rokkere var mødt op til dyst i Furesøens mørke.
Peter og Presi i SU jolle fra Holte, Jonas og Foged i LF båd og Team Myrholmen (Jan og Johnny) ligeledes i LF båd fra Frederiksdal. Forventningerne var høje ved konkurrence start kl. 22 - vejret var super til sandart fiskeri, og da vi ikke har nogle sandarter på klub rekordlisten var der virkelig noget at kæmpe for.
Team Myrholmen (Jan) lagde hårdt ud med en sandart på 3,2kg efter kun 45 minutters fiskeri, og så var der virkelig pres på de 2 andre både. De forsøgt forgæves på skrænterne ud for Store kalv, men kunne kun fange gedder – ikke optimalt på en sandart tur.
Omkring midnat slog Team Myrholmen til igen, denne gang stod Johnny med flex på klingen…..men hvad var nu det,,,,,, det er ikke en sandart….det er sku´ en knude (senere omdøbt til giga ålekvabbe) Johnny står ikke blot med en personlig PR. der var også tale om en ny klubrekord – knude på 2,6kg.
Der var efterhånden blevet lidt stille på sms´en – de andre både var sendt til tælling og måtte virkelig tænke kreativt for at komme ind i kampen – alternativt sov de.
Efter en stille periode kommer der igen gang i Team Myrholmens båd, men Johnny bommer desværre en fisk ved 3tiden. Herefter kommer en jolle snigende i ly af mørket – det er Jonas og Foged på sniger-tyv fiskeri. Vi snakker lidt omkring fiskeriet, men de har intet mærket – medens vi står og snakker, går mit ene flåd under og jeg kan så give Jonas og Foged en lektion i sandart fiskeri. Fisken er lidt større end min første og vejer 3,2kg – og bliver klubturens sidste fisk, idet fisk efter kl.04 ikke tæller.
Peter og Presi ender derfor med en nulbon (ikke noget nyt i det) og Peter udtaler noget med fucking, pisse sø, lorte fisk osv.!!!
Jonas og Foged ender med en god håndfuld gedder op til 6kg (til Jonas)
Jan og Johnny ender med 2 sandarter til Jan og en knude til Johnny.

Efter konkurrencen fisker vi videre indtil kl. 6:30 hvor Team Myrholmen få yderligere 4 sandarter og Jonas melder sig med en god sandart på 5kg. Turen afsluttes på bedste vis med friskbagt morgenbrød som Camilla og Eja var så venligt at komme ud med kl. 7 – tusinde tak for det – det var super lækkert 

K&B
Jan (Team Myrholmen).Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne