Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Sæsonens 4. tur blev skudt i gang i høj sol med en solid vestgående vind.

6 mand var klar til dagens tur - Foged og Leif Madfisker, Jonas og Peter samt den dynamiske duo – bedre kendt som salmo-trutta ekspressen - Johnny og undertegnede gjorde entre ved Sørup havn.

Dysten blev skudt i gang kl. 12.00 og efter lettere motorproblemer og et par solide åretag ud af havnen var kursen sat mod nye fiskeeventyr.

Dagens ret for vor stribede venner stod på Canadian Giant Nightcrawlers a.k.a regnorm str. meget stor og diverse isenkram, såsom små giftige rapala-wobblere dørget med en paravane og lidt jigs samt spinnere.

Lige da vi forlod havnen var der bud efter Johnnys wobbler, dog uden at fisken blev på. Ud fra de lidt livlige ryk i stangen var der sikkert tale om en pæn aborre.

Vi tog turen mod tevandsbanken lige uden for havnen, og her viste der sig lidt fisk på loddet i spredt fægtning. Der var dog ikke meget action at spore. Vi fortsatte nord-øst over mod Løjtnanten.

Her fandt vi nogle rigtig gode stimer og der gik ikke lang tid før jeg havde et godt ryk i kæppen – en fin aborre på 580 gram havde taget min orm fisket på bundrig. Hurtigt efter fik Johnny også kontakt på flåddet og en aborre på 380 gram kom sikkert i båden.

Ud fra aktiviteterne på ekkoloddet besluttede vi os for at ankre op og satse hele butikken på Løjtnanten.

Johnny fik endnu en fin aborre på ca 300 gram taget på en 30 grams bergman-pirk!!.

Snart spredte nyheden sig om at Løjtnanten var STEDET og de herrer Jonas og Peter kom tordnende hen over Esrum sø i løbet af få minutter.

Så fik de også lidt flex på klingerne og Johnny og jeg kunne spotte tusindbrødrene, der vel havde samme snitvægt som de lodder der blev brugt til at holde deres flåd ovenvande:-)

Pludselig var der melding om en gedde fra Peter - 4 kilos tyndspræller, der efter eget udsagn "svarede til at hale en aldi-pose indenbords".

Jeg havde inden starten på dagens dyst proklameret, at jeg ville nøjes med 4 timer til dagens fiskeri, så snart var tiden inde til at sætte mig af i Sørup havn.

På vejen ind var der bud efter den ambulancefarvede rapala så en aborre mellem 200-300 gram blev hevet ombord.

Johnny satte mig af og havde sammen med Jonas og Peter yderligere 2 timer til at sætte tingene på plads.

Foged og Leif Madfisker havde været i gang før os andre og sluttede også efter de 4 timer.

Tingene var dog allerede sat på plads, da der ikke var nogen der efterfølgende formåede at komme i nærheden af Esrum´s store aborre den dag.

Med dagens resultat er der lagt i kakkelovnen til en slutspurt om mesterskabet, som vil gøre enhver krimiforfatter grøn af misundelse.


Vinding, 580 gram - 8 point

Johnny, 380 gram og flest fisk (6 stk) - 7 point

Foged, 275 gram - 5 point

Peter, 275 gram - 5 point

Jonas, 225 gram - 3 point


Keep it stiff
Rokker Vinding
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne