Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag den 20. september var dagen for det store multesats - pionerturen nogle af os havde imødeset med stor spænding.

Johnny, Jan og Peter samt turleder mødtes kl 9 til rådslagning om, hvor slaget skulle stå.
Jonas havde på forhånd sagt at han ville forsøge sig et par timer i løbet af dagen grundet lillepigens fødselsdag.

Solen skinnede på de forventningsfulde rokkere og temperaturen sneg sig op i nærheden af de 20 c i løbet af dagen. Vind var der ikke meget af, så det burde være ideelle forhold til multefiskeri.

Hurtigt blev det besluttet at den nordlige del af Isefjorden var et godt bud, idet der var blevet observeret multer indenfor den seneste uge.

Multen skal spottes, før man fisker efter den så der blev brugt mange timer på at gå og lede og sidde bag et rat.

4 forskellige havne blev afsøgt - multerne var i en af dem og de blev vurderet til 4-5 kg, men gik dybt og var bedøvende ligeglade med brød og andre godter, de blev præsenteret for.

Jonas havde spottet dem i pæne flokke i en anden havn, men havde ikke heldet med sig. Der er nok blevet fyret et par eder og forbandelser af på kajen.

Peter og turleder besluttede sig for at afprøve Ordrup Næs, idet det trods alt måtte kunne give en ørred som trøstepræmie. Fluestængerne blev rigget til og forventningerne var støt stigende, idet vi så liv i form af ørredplaskeri indenfor kastelængde.
Lige da vi ankom på pladsen var der oven i købet et par multer der kom sejlende forbi – totalt og aldeles ligeglade med vores fluer og ikke mindst de brødstumper vi havde hældt i vandet.

Peter missede en målsfisk på fluen, mens jeg ikke mærkede noget.

Jan og Johnny tog turen sydover og fik som ”belønning” - et meget stort ord i denne sammenhæng - for de mange kørte kilometer en lille ørred på 30 cm til Jan og Johnny noteredes for en udmagret hornfisk.

Så alt i alt en tur uden multer i nettet, men velvidende om at næste gang de skal forsøges, så skal der et helt andet research-arbejde i gang samt ikke mindst snilde og held.

Så efter næstsidste tur er der lagt op til en gyser af hidtil usete dimensioner, når mesterskabet skal finde sin rette ejermand blandt 5 rokkere, i slutningen af oktober på geddeweekenden.

Keep it stiff
Rokker VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne