Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag morgen er lidt anderledes, dem der fik fisk i går, lørdag har ikke så travlt med at komme ud af døren i forhold til os der mangler en go´ fisk for at komme på tavlen. Det lykkedes dog at få rykket Martin ud af fjerene og af sted det går uden morgenmad, men dog med toiletbesøg ;o).
Samme plads som lørdag morgen, dog er der lidt mere vind og den er tiltagende det meste af dagen, dette kan være problematisk, men der er ikke andet at gøre end at gå på med krum hals. Udbyttet af vores anstrengelser udebliver og da vi forlader pladsen efter nogle timer taler vi med nogle der på en anden pynt har fået et par fisk op til 1,7 kg. Og vi har ikke mærket noget. Det er jo totalt jinx, men sådan skulle det nok bare være. Vel tilbage i sommerhuset lidt i 10 konstaterer vi at Jonas og Lasse igen har haft kanonfiskeri i den modsatte retning, Jonas har nu en på 2,2 kg. som største og Lasse har overgået ham med en superflot fisk på 2,7 kg. Det var ham virkelig undt efter lørdagens ørkenvandring, og så gør det jo ikke noget når sådan en fin fisk ikke tæller til pointene ;o)!

Morgenbrød fra Guldbageren i Stege og derefter oprydning og rengøring af sommerhuset. Grejet bliver lige finpudset til det sidste og altafgørende sats, ny slagline, tjekke knuder og nyskærpet krog på gennemløberen. Det lykkedes mig at lokke Jan og Martin med til øens nordlige ende og vel derude ser forholdene mere end gode ud.
Som om det skulle hjælpe, det har de jo stort set gjort hele weekenden uden den store gevinst. Nå, men med 3 timer igen er der jo kun at kaste sig ud i det. Indenfor de første 10 minutter har jeg en fisk omkring 2-3 kg med inde og vende, men den afviser blinket et par meter fra stangspidsen, det skal åbenbart ikke lykkes i denne weekend. Og så lige pludselig er der flex, en fisk omkring ½ meteren kæmper bravt for sin skæbne for til sidst at lure mig da jeg er ved at kane den i nettet, et flot spring og blinket hænger slapt ned fra stangen, AAARRRGGGGHHHHH nu bliver Jensen sgu snart sur!!!!
Jan står lige i nærheden og fanger en fisk i samme str. som den jeg netop mistede, han har derudover flere kontakter og det samme har Martin nogle hundrede meter længere mod vest.

Vi samles på pynten hvor jeg mistede min fisk og fisker ud over nogle rigtig gode bundforhold, samtidig er der lidt rusk i vinden, så der er til tider mere end bare krusninger på vandet, det her kan jo ikke gå galt, der skal være fisk. Hvilket der også er, Jan får et par hornfisk op til 520 g. og så er der pludselig et ekstra point til hans konto for ny klubrekord.
Omkring halv fire lusker Jan ned på mod bilerne, mens Martin og jeg vil ha´ det sidste med i det efterhånden lettere oprørte vand.

Vi skifter plads og fisker nu ud over en stribe af uklart vand på omkring 50 m. Pludselig er der igen fisk, endnu en omkring ½ meteren er med inde, men får med en manøvre vristet sig af krogen. Et kast mere og der er fisk igen helt ude i kastet, en lidt mindre fisk lige over målet fightes hurtigt ind, får en mundfuld frisk luft og bliver genudsat, imens har også Martin fået fisk på og jeg kyler min bornholmerpil mod horisonten for gud ved hvilken gang denne weekend.

5-10 omdrejninger på hjulet og stangen klapper godt sammen, en virkelig go´ fisk har taget min agn ca. 60 m. ude og kæmper en vild kamp i overfladen mod denne underlige hårde tobis-efterligning der pludselig kæmper imod, et hurtigt kig på uret og frk. klokken siger 15.54, jeg bliver lige der i tvivl om reglerne, er det kroget eller landet før slutfløjtet??? Shit, kun 6 minutter igen!!! Jeg får den fightet længere ind i det uklare vand hvor den slapper nogenlunde af. Martin har nettet og gokket sin fisk og kommer nu ud for at gi´ en hånd med min, det udvikler sig mindre kaotisk da fisken pludselig beslutter sig for at drøne mellem benene på Martin og på rygsiden af ham ca. 3 m. væk springe helt fri af vandet. Resultatet er, at Martin leger spring over bold med min 3 kg. Havørred i uklart vand fyldt med sten glatte af tang og algebelægning. Dansen går heldigvis fint og nogle øjeblikke efter(de føltes meget lange) glider den fint i nettet og vi kan stavre i land med gele´knæ, igen et hurtigt kig på uret og den viser 15.58, så jeg er på den sikre side uanset hvilken regel der er gældende.

Klask fra high five og jubelråb gjalder ud over Østersøen, og smerterne i ryg og arme fra 1000+ kast siden fredag middag er pludselig væk. Martin fisker videre, mens jeg smider dyret på vægten; 3,45 kg og jeg er enten i toppen eller godt deroppe ad i det mindste, YEEEHHHAAAAA……..

Afslutning følger...Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne