Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag kl. 16.02 og euforien hos undertegnede har endnu ikke lagt sig, og selvom konkurrencen er slut skal Østersøen da lige ha´ et par kast mere, i andet kast bliver blinket brutalt stoppet efter få omdrejninger på hjulet og linen fløjter af spolen. Yes, endnu en go´ fisk og den virker umiddelbart større end den netop fangede, den tumler rundt ude på omkring 60 m. og går lidt med ind mod højre hvorefter den igen slider på bremsen i mit hjul, lidt efter lidt går gassen dog af den og jeg kan på nærmere hold se og mærke at den ikke helt holder mål med den forrige fisk. I nettet ryger den og på land kan jeg se den ikke fylder nær så meget som den første, hvad den manglede i str. (1,83 kg.) gav den til gengæld i indædt fight. Endnu et kvarters fiskeri giver ikke mere og vi beslutter at stoppe, vejen tilbage til bilen er nem ;o). Med sådan en afslutning på op imod 25 timers intensivt fiskeri flyver man nærmest afsted. Tankerne går nu på om andre har overgået deres hidtil indvejede fisk eller om det er turens største jeg har fanget.

Det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet mht de andre rokkere, nogle stykker havde ikke fisket søndag efter den sene morgenmad, men bare nydt den fantastiske natur på Møn og andre havde stille og roligt vendt snuden hjemad.

Sidste udkald må man sige, men det er sagt før og vil blive sagt mange gange igen i fremtiden; "It´s not over untill the fat lady sings"! Hvor fanden kommer det egentlig fra ;o)???

Pointfordeling:

Foged 2 point - 3 undermålere
Kasper 2 point - 2 stk. op til 42 cm.
Martin 2 point - 3 stk. op til 1,27 kg.
Boysen 3 point - 2 stk. op til 1,4 kg.
Jonas 5 point - 11 stk. op til 2,2 kg.
Peter 5 point - 1 stk. 2,2 kg.
Jan 7 point - 5 stk. op til 2,5 kg. + Hornfisk på 520 g.
Johnny 8 point - 2 stk. op til 3,45 kg.

Uden for klubmesterskabet fik Support X-team medlemmet Lasse Sterll weekendens 2. største fisk med en meget flot havørred på 2,7 kg.

Årets klubmesterskab er skudt i gang med en fantastisk tur, men absolut intet er afgjort, og er man i tvivl om det, så henvises der til sidste års mesterskab hvor hele 5 medlemmer var i spil om sejren til sidste sekund på sidste tur.

K&B derude, vi ses i/ved "Sibirien"

Rokker JensenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne