Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Endelig oprandt dagen for endnu en pionértur i rokkeregi.
Småbådstur på Sundet med torsk som dagens hovedret.

Den eksisterende klubrekord på 1,270 kg ville blive udsat for et sandt bombardement, og det var kun et spørgsmål om hvem og hvornår, den blev vippet af pinden.

Dagens store joker kunne vise sig at blive de flade + øvrige saltvandsarter, som potentielt kunne give et hav af nye klubrekorder og point i topstriden om det eftertragtede trofæ.

5 fuldblodsrokkere - Johnny og Michael i den gule kegnæs-jolle og Flemming, Peter og undertegnede i den grønne, var samlet til dagens dyst, der tog afsæt i Vedbæk havn midt mellem luksuslinere og øvrige flottenheimere.
De håbefulde besætninger stævnede ud, så alle mand var klar til at fiske fra kl. 14.00.

De udvalgte hot-spots blev Lovns Flak og sydsiden af Hven.
Isenkrammet der skulle få torsken til biddet var jigs, små pirke, bundtackler med børsteorme og hornfiskestrimler.
Trollinggrejet blev også afprøvet i løbet af dagen, dog uden den store hitrate.

Fiskene var der, og de bed da også på, men de store af slagsen havde på dagen "de bedste ben" og lod sig ikke narre til hug.
Det var derimod en dag tilegnet de små livlige krabater, som gav alle mand flex med jævne mellemrum.

Dagens største fangst stod undertegnede for, en torsk på 1,550 kg, og den blev overlistet af bundtackle og børsteorm, og en ny klubrekord var en realitet. Derudover blev der taget en lang række i samme vægtklasse. Dagens mest interessante indslag stod Michael for; en flot skrubbe på 780 gram og endnu en ny klubrekord. Flemming formåede at give en lidt overset art fuld opmærksomhed, idet han tog en ising på hele 260 gram og endnu en ny klubrekord var sat.

Spændingskurven for dagens tur nåede sit absolutte spitze, da vi fik selskab af den lamborghini-gule jolle, der var ramt af mangel på brændstof i åben sø.
Flere bemærkninger om at svømme ind og en højtløftet reservedunk, som lokkemad, gav store smil på de solbeskinnede læber.
Enten stod den på "Kongens efterfølger" resten af dagen med mulighed for at vi skulle agere slæbebåd eller også måtte reservedunken langes over rælingen til vores nødstedte medkombattanter. Vi valgte den sidste løsning.

Efter 6 timers benhård pionérdyst kunne vi konkludere at 3 nye klubrekorder var i hus, men at der bestemt er plads til forbedringer til næste gang.

Slutresultatet:

Flemming: 4 point - 5 torsk, største torsk 1,150 kg + ising 260 g (ny klubrekord)

Michael: 5 point - 5 torsk, største torsk 1,170 kg + skrubbe 780 g (ny klubrekord)

Johnny: 5 point - 5 torsk, største torsk 1,200 kg

Peter: 7 point - 7 torsk, største torsk 1,400 kg + flest fisk

Kasper: 9 point - 5 torsk, største torsk 1,550 kg (ny klubrekord)

Keep it stiff
Rokker VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne