Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så kom vi til vores 5. klubtur som var en planlagt mede tur til Ringebæk sø ved Ishøj havn. Dagen før havde der været en større konkurrence ved søen, og flere af de ærede medlemmer af Rokkerne havde da også været forbi for at lurer hvordan tingene skulle gribes an.

Men lad det være sagt med det samme det hjalp dem ikke.

Undertegnede ankom sammen med Præsi, til p-pladsen i god tid, og her ankom så Mikkel, Johnny, Wolff, Peter og Vinding. Et flot fremmøde til en disciplin som har svært ved.
Vi fik trukket lod om pladserne, og så blev der ellers blandet foder til den store guldmedalje.
På slaget 12:00, fløj der flere kilo foder ud i søen, efterfulgt af flere forskellige rig.

For eget vedkommende fik jeg hurtigt fiskene ind på fodret og det så lovende ud for dagen. Johnny stod på næste plads og hang lidt med næbet og heller ikke Wolff fik rigtig gang i fiskene. Men træerne vokser ikke ind i himmelen og det dødede ud hos mig, mens Johnny fik gang i fiskeriet, og der gik rygter om at der blev taget fisk hos de fleste. Meeeen...... Det blev aldrig det helt vilde og det var kun småfisk, hvor der gik rigtig mange på kiloet.

Mod slutningen var der dog et par små nap på stangen, og da der ikke var sket noget i en time, fik den et pænt tilslag. Det blev besvaret med et par gode tunge rusk, og en pæn brasen rullede i overfladen. YES... God lille fight, og da jeg ikke havde net med måtte jeg kalde på Wolff, som kom løbende med et, og en pæn brasen på 1,550kg. kom sikkert i posen.

Kl 16:00 blev kampen fløjtet af og det var en noget sløj vejning for dagen.

Stillingen blev:

Foged 2,920 kg. 8 point
Boysen 1,680 kg. 7 point (1 for flest)
Wolff 0,720 kg. 5 point
Johnny 0,620 kg. 4 point
Peter 0,050 kg. 3 point
Vinding 0 kg. 2 point
Mikkel uden for regnskab.

Super tur trods vejret som nok gjorde at vi ikke fik de store fangster. Vi håber næste år.

FogedTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne