Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Weekenden den 30/31 oktober afsluttede vi kampen om mesterskabet 2010 på Gyrstinge sø. Boysen var dog langt foran på point allerede inden vi startede, så det var kun teoretisk muligt for Johnny at overhale ham, og alle andre var for langt bagud til at gøre noget.
Team Myrholmen og Mikkel lagde ud fredag middag med en omgang opvarmingsfiskeri, hvilket endet med 11 gedder op til 6,5kg. I løbet af fredag aften indfandt folk sig i LF hytten, som var udgangspunktet for vores tur. Et par afbud i sidste time betød at Mikkel måtte indkalde assistance i form af en kammerat Ole, så han så skulle fiske med om lørdagen.
Lørdag morgen drog 3 både ud af havnen, Boysen og Jonas, Mikkel og Ole samt Team Myrholmen – forventningerne var høje. Fiskeriet gik langsomt og fiskene var små – ikke just det fedeste, men selvfølgelig bedre end ingenting. Team Myrholmen havde lidt tur i fiskeriet og fik flest, og ved aftentid blev der gjort status. Det beløb sig til ca. 20 gedder med 6,25kg på toppen til Jan.
Lørdag aften stod den på bøffer og bajer, dog ikke flere end at vi sagtens kunne fiske om søndagen (sådan semi tidligt).

Søndag morgen var der ganske roligt på søen, vindstille og halvskyet med en let tåge over vandet – det var billedsmukt. Mikkel havde skiftet Ole ud med Foged, som var ankommet lørdag aften. Endnu engang var det lidt sløjt med fiskeriet, Boysen og Jonas havde lidt gang i fiskeriet hen over middag, men generelt var det for ringe.

Totalt set fik vi ca. 40 gedder med 3 over 5kg. Jan løb af med den største og Jonas den næst største. Boysen fik flest osv. men alle fisk i mikro størrelse – det var hygeligt, men fiskeriet var så som så 

Bedre held næste år.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne