Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Den længe ventede geddeweekend på Esrum sø blev ligesom resten af sæsonen 2011 en tam affære.

Hele 10 mand var på søen lørdag med meget sparsomme 12 gedder landet, største blev min på 7,8 kg., der i sidste ende også viste sig at blive weekendens største!

Mesterskabet var tæt på afgjort på forhånd med Boysens 4-points forspring til Flemming, men der er nu altid prestige i at vinde geddeturen så der blev lagt mange kræfter i turen fra alle. At pokalen så rent faktisk kunne skifte hænder undervejs vidner kun om at Præsidenten aldrig rigtigt har fundet sig hjemme på Esrum sø ;o)!

5 bådteams (10 mand og ny deltagerrekord) på vandet gør det lidt svært at holde styr på alle fangsterne, men en opsummering for lørdag har det dog været muligt at fremstille.

Bådteams lørdag og deres største fangster:

Boysen og Jonas - 6 kg. til Jonas og Nulbon til Boysen
Peter og Wolff - 4,0 kg. til Peter og 3,75 kg. til Wolff
Foged og Schwalm - Nulbon, som forudsagt af undertegnede lørdag morgen ;o)
Team Myrholmen - 1,25 kg til Jan og 7,8 kg til Johnny
Mads og Mikkel - Nulbon til Mads og 4,8 kg. til Mikkel.

Lørdag aften stod menuen på spareribs, div. øl og vin samt afsluttende whiskysmagning, hvor nogle af de mere seje Rokkere holdt ud til omkring kl. 2, dog mere eller mindre rent-talende på det tidspunkt. Røverhistorierne og genopfriskningen af gamle legendariske fortællinger var som sædvanligt gode (måske endda bedre end de var sidste år), altså mens alle stadig kunne tale rent ;o)

Søndag morgen var der handlet ind til stor brunch-buffet, hvilket de morgenfriske venligst tog sig af. Bacon, pølser, æg m.m. blev nydt af nogle, mens andre holdt sig til en mere simpel forplejning (red. havregryn)!

Efter morgenmad og oprydning/rengøring i hytten stævnede de 6 tilbageværende Rokkere ud på søen i håbet en mere fangstgivende dag. Lad det være sagt med det samme, søndag lignede lørdag og fangsterne var yderst sparsomme. Den første halve time gav ellers håb om en god dag for Team Myrholmen, idet først Jan og så jeg lidt senere landede et par fine gedder på henholdsvis 3,75 og 4,75 kg. Lidt senere på formiddagen kom Præsidenten på tavlen med en mindre gedde på 2,8 kg. Og endelige skete det, både Foged og Schwalm kom på tavlen i ren gøg og gokke stil med dobbelthug og med hele 3 tackler i skruen/skruebenet lykkedes det dem at lande 2 gedder på henholdsvis 4 og ca. 2 kg.

Derefter stoppede fangsterne igen og først sent på eftermiddagen fik Jan en gedde på 5,3 kg. og derved blev det på denne årets sidste tur i rokke-regi.

Boysen brillierede søndag i flere omgange, bl.a. med at give modhug på den forkerte stang, samt ved at bomme en tilsyneladende rigtig go´ fisk med hele 2 andre både som tilskuere ;o)! Reaktionen på de efterfølgende hånlige grin fra Foged og Schwalm fejlede dog ikke noget, da den skambidte 3-400 g. skalle fra tacklet med den mistede fisk, med et smukt overhåndskast blev placeret perfekt i spøgefuglenes jolle på 15-20 m. afstand. Måske sænke slagskibe er en ny sport for Præsidenten???

Bådteams søndag og deres største fangster:

Boysen og Mikkel - 2,8 kg. til Boysen og Nulbon til Mikkel.
Foged og Schwalm - 4,0 kg. til Foged og ca. 2,0 kg. til Schwalm
Team Myrholmen - 5,3 kg. til Jan og 4,75 kg. til Johnny

Weekendens fiskeri giver følgende resultat:

9 point Johnny 7,8 kg. og flest (4 stk)
6 point Jonas 6,0 kg. (1 stk.)
5 point Jan 5,3 kg. (3 stk.)
4 point Mikkel 4,8 kg. (3 stk.)
3 point Peter 4,0 kg. (3 stk)
2 point Flemming 4,0 kg. (1 stk.)
2 point Thomas Wolff 3,75 kg. (2 stk.)
2 point Boysen 2,8 kg. (1 stk.)
2 point Schwalm ca. 2 kg. (1 stk.)
2 point Mads Nulbon

Endnu et klubmesterskab til Præsidenten, mon ikke snart han pisser nogen så meget af, at de gør det nødvendige og fravrister ham pokalen ;o)???

Tillykke med pokalen, husk den er kun til låns ;o)!

Mvh Rokker Jensen

Ps.: I øvrigt 3. gang i streg undertegnede vinder geddeturen på Esrum sø, er det en Esox Lucius Campione eller hvad, hva´ ;o) ???Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne