Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

I starten af oktober blev jeg ringet op af min gamle studiekammerat Rune. Han ville invitere mig til det mørke Jylland for at teste geddebestanden i en mindre jagtmose som hans familie havde adgang til. Jeg var ikke sen til at kvitterer med et rungende ja !!.

Udstyret med fiskegrej i lange baner troppede familien Nørgaard og jeg op på gårdpladsen i det vest jyske her i midten af november. Den glade ejer af søen kunne fortælle os at der aldrig blev fisket i søen. Det lød jo spændende. Ganske luksuriøst blev alt grejet bragt ned til søen i gårdejerens ATV. Mens vi stadig sad og nød dagens første Dr. Nielsen kom den første gedde på land. En typisk mose-gedde på 2-3 kg havde lade sig friste af en af agn-skallerne.

Det blev en rigtig hyggelig dag med mange fisk. Desværre fandt vi aldrig "jern-hans" så vi måtte nøjes med mosegedder i 2-3 kg størrelser, hvilke også kan være rigtig sjovt. Dagens naturoplevelse var da vi flere gange stødte på en søens indvåner - nemlig bæveren. Den virkede ikke særlig tilfreds med vores tilstedeværelse.

Ved 16 tiden da solstråleren gik ned over bakketoppen pakkede vi gearet sammen og ringede efter servicevognen som kom og hentede grejet - kan det blive bedre.

Efter at have sundet sig i familiens skød med god mad og drikke måtte vi ud og se på beværtningerne i det holstebroske natteliv. Og ja øllene smager nu ekstra godt når man har været udendørs hele dagen.

Søndag formiddag var igen på farten. Vi havde udset os en mindre sø nær udgangspunktet i Holstebro. De første timers fiskeri foregik i en tyk tåge, hvor man nærmest ikke kunne se sine flåd hvis de var længere end 20 meter væk. Om det var tågen som påvirkede fiskeriet var svært at sige - men ingen hug, ingen synlige tegn på fisk.

Efter 1 times resultatløs fiskeri pakkede vi sammen og smuttede ned i den modsatte inde af søen. Det var en rigtig god ide. De næste 1½ time var der godt med aktivitet. 3 gedder over 5 kg kom op vende samt et par mindre i 3-4 kg størrelse. Hen på eftermiddagen kom tågen tilbage og fiskeriet sluttede som det startede - sløvt. Men alt i alt en rigtig hyggelig tur til det jyske med ganske fornuftigt fiskeri. En ny tur er under opsejling....Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne