Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Endelig, efter en lang vinter blev årets klubmesterskab i Rokkerne skudt i gang...

Trods en noget trist vejrudsigt for weekenden; koldt vand og blæsende fra Øst, blev det det dog alligevel en ok premiere. På efterhånden traditionel vis afholdt som havørredweekend på Møn i Peters forældres sommerhus.

Boysen havde indfundet sig på øen allerede onsdag aften og havde torsdag aften efter en dags rekognisering landet en super flot overspringer tæt ved vores base for de kommende dage. Flere slog følge med Boysen i løbet af fredagen, men trods ihædige anstrengelser lykkedes det dog kun Mikkel at få en enkelt fisk på land.

Lørdag morgen startede 8 mand friske og veludhvilede ud fra basen og der blev for de flestes vedkommende lagt planer om den sydlige del af øen, fordelt fra Råbylille til Madses Klint. De første sats kastede ikke rigtigt noget af sig, men op ad formiddagen begyndte fiskene at melde sig i takt med at solen fik varmet det kystnære vand med et par grader.
Flemming og undertegnede fandt fisken på en plads der på tidligere ture har kastet fisk af sig og vi landede henholdsvis 2 og 3 havørreder indenfor et par timer og havde tilmed flere kontakter og følgere med helt ind under stangspidsen. Højdepunktet var en mistet fisk i kategorien 5-7 kg, som jeg havde kontakt med i 15-20 sek hvorefter krogen slap, må indrømme pulsen havde lidt svært ved at finde normalt leje igen :-/!!!
Andre steder var fiskeriet knap så intenst, men det lykkedes dog Boysen, Peter, Mikkel og Jonas også at få fisk på tavlen. Tidlig aftensmad til alle og derefter ud igen, nogle til fods og andre i bil.
Dette gav endnu en fisk til skribenten og Flemming landede også et par stykker på samme plads som tidligere.
Ikke noget champagnefiskeri, men dog acceptabelt med 13 fisk på land på 1. dagen i forhold til vandtemperatur og øvrig vejrprognose.

Søndagen starter sløjt for nogle (ak ja, whisky´en og rødvinen var go´), mens andre er marginalt mere morgenfriske og starter ud omkring kl. 8. Mønsteret er dog det samme som dagen i forvejen, fiskene er ret så træge i det kolde vand og kun Jonas får en morgenfisk på vores første sats.
På næste sats får Mikkel et par fisk og længere vestover sætter Peter eftertrykkeligt Boysen og Jan til vægs med 3 fisk indenfor kort tid ;o)!
Foged kommer på tavlen med endnu et par fisk og det tegner til at blive en meget lige afslutning på årets første klubtur.
2 mistede i str. 45-50 cm var alt hvad jeg kunne bedrive det til søndag og det giver samlet følgende resultat for weekenden:

8 point - Johnny 1.625 g. (4 stk.)
7 point - Flemming 1.500 g. (og flest med 6 stk.)
5 point - Peter 1.125 g. (4 stk.)
4 point - Mikkel 900 g. (4 stk.)
3 point - Jonas 625 g. (2 stk)
2 point - Boysen (1 stk.)
2 point - Jan (nulbon)
2 point - Kasper (nulbon)

Altså 21 fisk på land over de 2 dage (desværre ingen med noget ordentlig str. på), hvilket må siges at være godkendt de svære betingelser med koldt vand in mente...

K&B
Rokker JensenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne