Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Årets tredje klubtur skulle egentlig have været en torsketur, med afgang fra Vedbæk Havn. Men grundet vindforholdene kom plan B-turene i spil og valget faldt på en moletur, der blev henlagt til legendariske Kronborg. Her kunne vi kaste herrelangt i den hårde vind fra vest.

Og det blev i sandhed en tur i klubrekordernes himmelske sfære, store var de ikke, bevares, men hvad der manglede i størrelse blev til gengæld overgået i rigt mål i antal og artsrigdom. Der blev sat fire nye klubrekorder: Ising, rødspætte, berggylt og sej. Omkring 100 af de flade måtte en tur på land inden de røg tilbage i vandet, enten fordi de var [alt] for små eller fordi de større bar præg af den netop overstående gydning og ikke var meget tykkere end en A4-blok.

Vi indfandt os på parkeringspladsen og begav os tungt læssede af sted og fordelte os først nogenlunde samlet, siden spredt. Vi forsøgte, så godt vi nu kunne, at falde i med det øvrige klientel med en bajer i hånden og en fiskestang i den anden, et par stykker gjorde et ekstra benarbejde i den retning og placerede en smøg i flaben. No one could tell.

Alle fiskede med bundtackel og sand- eller børsteorm, det er, som de fleste bekendt, en sikker vinder. Der blev nappet 8 forskellige arter, af de mere kuriøse kan nævnes havørred og berggylt, men ellers var det de forventede fangster af hornfisk og torsk, ising, rødspætter og skrubber, hvor de sidstnævnte var dagens art – altså dem der gav point.

Alt i alt var det endnu en dag på kontoret. Rokkerne kom, så og sejrede, intet nyt i det. Mikkel valgte at teste om hans mobil til 4000 var vandtæt (det var den ikke), og efter endnu engang at have pisset territoriet af og markeret os på vanlig vis, tog vi hjem for at se tyskerne banke Danmark i fodbold og sende os ud af EM efter de indledende runder, heller intet nyt i det.

Pointene fordelte sig således:


Peter: 9 point. Skrubbe: 600 gram og klubrekord: Sej: 240 gram
Boysen: 8 point. Skrubbe: 500 gram, flest og klubrekord: Rødspætte: 80 gram
Johnny: 6 point. Skrubbe: 370 gram og klubrekord: Berggylt: 10½ cm
Foged: 5 point. Skrubbe: 310 gram og klubrekord: Ising: 270 gram
Martin: 3 point. Skrubbe: 220 gram
Jan: 2 point. Skrubbe: 200 gram
Mikkel: 2 point. Ingen vejet.

Tak for denne gang, vi ses på Præstø Fjord sidst i august.

Pettermaaan.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne