Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Aldrig før har mandefaldet været så stort som til denne tur – blot 48 timer før startskuddet lød, var vi tæt på deltagerrekord med 9 mand, alligevel endte det med 4 storfangere i 2 både.

De 2 hold bestod af:
- Lokalguide Peter Trollingkonge og Rokker Jensen i Jensens frække MIKI jolle: M/S Røg & Damp
- Boysen og undertegnede i undertegnedes jolle: M/S Lækker Slæde med bløde sæder

Vejrudsigten var fornuftig, let til jævn vind med mulighed for byger – glimerne til en omgang kastefiskeri i Fjorden.

Fiskene viste sig også hurtigt og alle mand fik noget på land i området omkring havnen, kun Boysen lykkedes at opretholde pessimismen – måske fordi de fleste fisk var mellem 2-og 300 gram.

Efter nogle timer i havne området, sejlede vi ud på fjorden, for at finde ”de store fisk”. Det skulle vise sig at være svært, for vi mærkede intet. Der blev kastet, jigget og trollet men lige lidt hjalp det, vi endte med lidt gedde fiskeri på det lave vand – hvilket heller ikke gav noget. (4 timer inde i konkurrencen og Boysen var stadig pessimistisk).

De sidste 2 timer tilbragte begge både tilbage i havneområdet, hvor et intenst opgør udspillede sig. Jensen og undertegnede dystede om point for flest fisk og det tog fart ved stillingen 16-16. Boysen var nu omsider blevet positiv, ligefrem opstemt, over udsigten til at jeg måske kunne nakke Jensen i flest fisk. Det var tæt indtil 22-22, hvor jeg desværre smed min favorit spinner væk :-( Jensen kunne herefter let trække i front og vinde dysten med 27-24.
Heldigvis havde jeg i kampens hede fået en aborre på 900 gram, en fisk som var tæt på dobbelt størrelse af alle de andre fisk vi havde fanget, så humøret forblev højt ombord.

Trollingkongen dyppede orm i håb om klubrekord i gråskalle og det lykkedes for ham at sikre ét ekstra point med en flot agnskalle på 480 gram.

Kort før slutfløjtet skulle der måles tissemænd – hvilken jolle var hurtigst……?
Jensens jolle trak det længste strå ved at sejle 0,5knob hurtigere end min. Faktisk troede jeg at Jensens jolle ville være noget hurtigere, så endnu engang optur – største fisk, flest point og næsten lige hurtige joller, kunne det blive bedre….? Ja, det kunne det, for Boysen og jeg fik prakket en nødstedt fritidsfisker med motor problemer på M/S Røg & Damp. Trollingkongen og Jensen agerede trækkerdrenge for en garnpirat, haha….

Point blev det også til:
Jan 8 point (Aborre 900 gram, 2 for deltagelse)
Johnny 7 point (Aborre 480 gram,1 for flest 2 for deltagelse)
Peter 6 point (Aborre 330 gram, 2 for deltagelse, 1 for klubrekord)
Boysen 4 point (Aborre 320 gram, 2 for deltagelse)Knæk og Bræk
JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne