Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Årets geddedyst og hermed årets sidste tur, var henlagt til Haraldsted sø d. 26/27 oktober. Mesterskabsdysten stod mellem Mikkel og Johnny.
Den lidt sløje vejrudsigt op til weekenden, gjorde at Boysen trak følehornene til sig, hvorfor vi kun var 6 mand der deltog. Vi fordelte os lørdag i 3 både, Team Myrholm med Jan og Johnny, en båd med Mikkel og Flemming og den sidste båd med Jonas og undertegnede.
Lørdag startede knapt så heldigt for Jonas og jeg, da størstedelen af vores skaller lå halvdøde i dammen i vores båd. Efter at have fisket ½ times tid, hvor vi overværede Mikkel fange en gedde på 6 kg, valgte Jonas og jeg, at fange nogle nye skaller, da stort set samtlige af skallerne var døde. Det viste sig, at være en god beslutning, for da vi et par timer senere var tilbage på søen med friske skaller, gav det hurtigt pote. Det var dog ikke gedder med rigtig størrelse på. Selvom blæsten tog til i løbet af lørdagen, lykkedes det os at fiske nogenlunde effektivt, da man flere steder på søen kunne søge læ. Status på lørdagens fiskeri var ca. 12-15 gedder til de 3 både, hvor de fleste tilfaldt mig med 5 stk. Største var Mikkels gedde fra om formiddagen på lige over 6 kg.
Lørdag aften stod på bøffer, rødvin og røverhistorier, alt i mens der var gang i diverse porteføljer ”pleje”.
Søndag startede vejret lidt som om lørdagen, dog med en anelse mere blæst midt på dagen. Fiskeriet blev aldrig rigtig godt, selvom der løbende var bud efter vores skaller. Den største på dagen stod jeg for på 6,3 kg. Ved middagstid sejlede vi alle ind, da en større front med regn var på vej ind over søen. I ly for regnen kunne vi gøre status, største og flest gedder til undertegnede 6,3 kg (8 stk. i alt). Mikkel hev mesterskabet hjem med 3. pladsen og en fisk på 6 kg. Johnny kom aldrig rigtigt op, at true Mikkel om mesterskabet, da det kun blev til en enkelt pindegedde.

Pointfordeling fordelte sig således:
9 point til undertegnede for største på 6,3 kg og flest
6 point til Jonas for en gedde på 6,1 kg
5 point til Mikkel for en gedde på 6,0 kg
4 point til Jan for en gedde 5 kg
3 point til Flemming for en gedde på 4,6 kg
2 point til Johnny for en gedde på 2,85 kgTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne