Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Nogen dage har man bare en bedre fornemmelse end andre. Denne dag var Fætter Anders og jeg enige om at det måtte bare være dagen, hvor vi kunne krane en stor gedde i land. En anden vigtig faktor var min "ny" indkøbte vejepose som bare "kaldte" på en stor fisk.

I det tidlige morgentimer havde vi lidt hektisk fiskeri med bl.a. et dobbelt hug. Herefter gjorde vindforholdene det nærmest umuligt at fiske vores hotspot så vi måtte søge læ tættere mod land.

Lige som jeg sad og nød den flotte natur, de roligere vindforhold, Fætter Anders som kaptajn, og en dejlig pilsner var der hug på en af mine flådstænger. Sikkert styrede kaptajnen båden i position til at jeg kunne sætte et gedint modhug. Fisken trak fra starten tungt mod bunden, hvilke altid plejer at indikere en fisk med en hvis størrelse. Langsomt fik jeg presset fisken mod overfladen. Første gang vi så fisken var jeg sikker på at fisken var i 8 kg klassen - dejlig bred over ryggen. Herefter udspillede sig et sceneri jeg sjælden har set hos gedder. Fisken kastede sig ud i et 30 m. overfladedrøn af et udløb og passeret båden så for at undgå total kludder måtte jeg hæmningsløst kaste mig op i stævnen af båden og fighte fisken. Det fortsatte flere gange til stort morskab for undertegnet men 5 gang kunne jeg sikkert sætte nettet under fisken. Vi blev hurtige enige om at fisken nok var en del større en først antaget. Fisken blev afkroget og vi fik målt fisken til 110 cm, hvilke indikerede at fisken måtte have en hvis størrelse. Efter et par kontrolvejninger men den ny indkøbte vejepose var en ny pr. en realitet - 11,55 kg -dejlig debut. Stemningen i båden var voldsom høj så det gjorde mindre at pilsneren var væltet og indholdet lå og sejlede rundt i båden. Resten af dagen havde vi et stabilt fiskeri med bl.a. en 8 kg i nettet. Så det var to tilfredse lystfiskere der sidst på dagen sejlede ind.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne